Zavřít reklamu

Před zahájením zimní olympiády, která se před pár týdny konala v jihokorejském PyeongChangu, jsme vám na našem webu ukázali limitovanou edici loňského phabletu Galaxy Note8, kterým Samsung obdaroval všechny účastníky olympiády. Stejné gesto nyní udělá i u paralympiady, která startuje na jihokorejských sportovištích zítra.

Včera se Samsung pochlubil prvními fotografiemi své limitované edice, kterou bude v průběhu následujícího týdne účastníkům olympiády rozdávat. V dárkovém balení účastníci naleznou opět model Galaxy Note8, rychlonabíječku a speciální bílý kryt na telefon, který právě na paralympiadu odkazuje. Podle fotografií se však mohou paralympionici nejspíš těšit “jen” na klasické modely, které jsou k dostání v obchodech. Zatímco totiž disponoval olympijský model bílým zadním sklem a zlatým rámečkem kolem telefonu, podle fotografií je minimálně rámeček u paralympijské verze klasický tmavý. Ani S Pen pak nevypadá, že by se od toho, který Samsung prodává spolu s Note8, nějak výrazně lišil. Nicméně je možné, že určité designové prvky na zádech Note8 přeci jen vytvořil. Z fotografií to však bohužel nevyčteme.

Krom paralympijské edice pak Samsung opět přichystal oficiální paralympijskou aplikaci, která bude sportovce i diváky informovat prakticky o všem, co se na hrách děje. S trochou nadsázky se tak dá říci, že si jejím stažení zajistí, že jim absolutně nic důležitého neunikne. Ostatně, přesvědčit se o tom mohlo více než 1 280 000 lidí, kteří si stáhli olympijskou verzi této aplikace v minulých týdnech.

Paralympic-Athlete-fb

Zdroj: samsung

Dnes nejčtenější

.