Zavřít reklamu

Samsung se chce na trhu s nositelnou elektronikou co nejvíce prosadit a i kvůli tomu se proto snaží pomocí aktualizací softwaru své chytré hodinky a náramky co nejvíce vylepšovat. Občase se však stane, že místo vylepšení nadělá aktualizace v zařízení spíše neplechu. Není tomu totiž tak dávno, co si začali majitelé hodinek Gear S3 stěžovat na zhoršenou výdrž baterie, která se dostavila právě po nové aktualizaci. Samsung samozřejmě šíření tohoto updatu ihned zastavil a začal usilovně pracovat na opravě, která měla vše navrátit do normálu. To se nakonec jihokorejskému gigantovi před pár dny povedlo a revidovanou verzi svého updatu znovu vypustil. Aktualizovaný software sice přináší “jen” dvě novinky, ty jsou však více než příjemné. 

Nová aktualizace zlepšuje u hodinek Gear S3 stabilitu Bluetooth připojení, díky čemuž byste tak měli zaznamenat o poznání méně problémů mezi hodinkami a chytrým telefonem. Hlavním bonusem by však měla být právě zlepšená výdrž baterie, která by se měla opět výrazně prodloužit. V tuto chvíli je však velmi těžké říci, zda se Samsungu skutečně podařilo svůj slib splnit. Výdrž baterie totiž nejlépe ověří až několik následujících dní.

Aktualizace by měla být v tuto chvíli dostupná pouze v USA, Kanadě a Jižní Koreji s označením R760XXU2CRC3. Uvolnění na další trhy se však dá samozřejmě očekávat již poměrně brzy. Pokud tedy patříte mezi majitele hodinek Gear S3, máte se rozhodně na co těšit. 

Samsung Gear S3 gold plated FB

Zdroj: sammobile

Dnes nejčtenější

.