Zavřít reklamu

Pokud se vám zalíbily drony, ale zároveň neprahnete po tom natáčet s nimi videa z ptačí perspektivy a vnímáte je spíše jako prostředek zábavy, pak jste na správném místě. S dronem JJRC H8 Mini nemusíte umět létat a i přesto s ním můžete dělat akrobatické kousky. Navíc vás s naším kupónem vyjde jen na 174 Kč.

JJRC H8 Mini je dron určený především pro létání v místnostech. Jedná se totiž o malý dron o rozměrech 11 x 11 x 3 cm, který můžete ovládat na vzdálenost až 50 metrů, a to konkrétně skrze ovladač, jenž je součástí balení. Dron v sobě ukrývá baterii o kapacitě 150 mAh, která mu dodá energii na 5-7 minut létání, přičemž její opětovné dobití trvá přibližně přibližně 45 minut. Quadrokoptéra je stavěná na akrobatické kousky, jako otočení o 360 stupňů, 3D převrácení, kotrmelce a samozřejmě pohyby do všech stran. Spolu s tím je dron stavěný na pády, a tak má pružné vrtule a celkově flexibilní konstrukci.

Pokud necháte zvolený český sklad (G-W-5), tak nebudete muset platit daň ani clo. Nově je navíc možné zvolit jako přepravce PPL, kdy poštovné vychází na symbolické 4 koruny a navíc budete mít zboží doma do 1-2 pracovních dnů.

Dron JJRC H8 Mini FB

Dnes nejčtenější

.