Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Gear IconX od Samsungu jsou jednoznačně jedna z nejlepších zcela bezdrátových sluchátek na trhu, obzvlášť pro majitele telefonů s Androidem. Nicméně ne každému vyhovuje jejich vyšší cenovka a raději by sáhli po levnější alternativě. Pokud mezi ně patříte i vy, pak právě vám dnes představíme Riversong Air X2, což jsou taktéž sluchátka bez jediného drátku, která jsou navíc v mnohém podobná právě Gear IconX, ale s naším kupónem vás vyjdou jen na pár stovek korun.

Riversong Air X2 jsou praktická především díky tomu, že se skutečně obejdou bez jediného drátu, a tak jsou vhodná především na sport, ale hodí se i na běžné nošení, případně je lze použít jako handsfree například do auta, jelikož disponují mikrofonem a každé sluchátko lze používat samostatně. Kromě toho nabízí i aktivní rušení okolního hluku a možnost poklepáním přeskakovat skladby.

Sluchátka jsou dodávána spolu s pouzdrem, které zároveň slouží jako powerbanka, jelikož v sobě skrývá baterii s kapacitou 220 mAh schopnou dodat sluchátkům dalších 12 hodin výdrže při hraní. Samotná sluchátka pak disponují 45mAh baterií na každou pecku, díky které nabídnou až 2,5 hodiny hraní, nebo 2 hodiny volání. Opětovné nabití přes pouzdro trvá přibližně hodinu. V balení kromě sluchátek a pouzdra naleznete microUSB kabel, dva páry gumových špuntů a anglický manuál.

Pokud necháte zvolený sklad G-W-5, pak si zboží objednáte z českého skladu, kdy nemusíte platit daň ani clo a zboží budete mít doma do druhého pracovního dne. Poštovné vychází na symbolické 4 Kč.

RIVERSONG Air X2 FB

Dnes nejčtenější

.