Zavřít reklamu

Prozatím ještě nevíme, kdy přesně Samsung oficiálně představí Galaxy A9 Star. Zařízení s modelovým označením SM-G8850 se před několika hodinami předvedlo na videu v celé své kráse. Po internetu však začaly kolovat fotografie zachycující, že zařízení přijde minimálně ve dvou barevných variantách – nikoliv pouze v tradiční černé, ale ještě i v bílé.

Samsung se snaží zaujmout zákazníky na čínském trhu, a proto se odklonil od dosavadního stylu, jehož se držel u smartphonů střední třídy. Galaxy A9 Star disponuje vertikálním duálním zadním fotoaparátem, který můžete znát například z iPhonu X a Huawei P20. Samozřejmě nechybí ani duální LED blesk. Spolu s tím nechybí na zádech čtečka otisků prstů.

Pokud jde o přední část smartphonu, design se podobá ostatním smartphonům, které Samsung v letošním roce představil. Znamená to tedy, že Galaxy A9 Star má 6,3palcový Infinity displej s minimálními rámečky. S přední 16megapixelovou kamerou pořídíte perfektní selfie. Zdá se, že smartphone má speciální tlačítko pro Bixby, podobně jako jsou jím osazeny vlajkové modely Galaxy S9 a S9+.

Uvnitř telefonu se skrývá nachází 4 GB RAM a 64GB vnitřní úložiště. Duální fotoaparát využívá 24megapixelové hlavní a 16megapixelové sekundární snímač. Baterie se pochlubí kapacitou 3 700 mAh.

galaxy a9 star fb

Dnes nejčtenější

.