Zavřít reklamu

Samsung má na světovém trhu významné postavení. V průběhu let si získal miliony věrných zákazníků a fanoušků, kteří se však chtějí dozvědět aktuální informace o společnosti a jejích produktech co nejdříve. O dění ve společnosti se zajímají mimo jiné i média. Právě z těchto důvodů jihokorejský gigant založil takzvaný newsroom.

Společnost spustila informační portály na několika klíčových trzích, přičemž do seznamu nyní přibývá newsroom pro Tchaj-wan, respektive Samsung Newsroom Taiwan. Platforma v mandarínském jazyce poslouží jako hub pro místní tisk a zákazníky, kteří chtějí sledovat aktuální dění ve firmě.

I v tchajwanském vydání budou zveřejněné informace o produktech, příběhy, rozhovory, analýzy, vysvětlení a další. Všechny zprávy budou v místním jazyce, aby slovům místní obyvatelé rozuměli. Důraz je sice kladen na obsah vztahující se k dané oblasti, nicméně na portálu se objeví i důležité informace o firmě a produktech z celého světa.

Samsung Newsroom Taiwan je dvacátý newsroom společnosti. Vedle globálního zpravodajství má Samsung ještě regionální vydání v USA, Velké Británii, Koreji, Argentině, Indii, Itálii, Belgii a podobně. V budoucnu plánuje spustit další newsroomy, aby se dostal do povědomí ještě širší veřejnosti.

samsung fb

 

Dnes nejčtenější

.