Zavřít reklamu

Je to skoro až k smíchu. Poté, co představil vloni v září Apple své Animoji, čili animované emoji, které lze ovládat vlastním obličejem, sklidil za ně od mnoha konkurenčních technologických společností různé posměšky. Později se však ukázalo, že právě Animoji uživatelé nových iPhonů X milují a tudíž se nimi začali inspirovat i ti výrobci, kteří je zprvu odsuzovali. Svou verzi Animoji má tak od začátku letošního roku už i Samsung, který ji představil spolu s vlajkovými loděmi Galaxy S9 a nazval ji AR Emoji. A právě tato zábavička dostává nyní další vylepšení.

Novinka od Samsungu disponuje tou výhodou, že vás může pomocí předního fotoaparátu “oskenovat” a vytvořit vaše dvojče v animované verzi, se kterým pak můžete všelijak “blbnout” pomocí vašeho obličeje. Nyní přibyla i možnost zaslat jej jako animovanou samolepku a to i přes aplikace třetích stran jako Messenger či WhatsApp. 

Nová sada AR Emoji samolepek skýtá hned 18 povedených kousků, které lze do telefonu dostat skrze aktualizaci aplikace Fotoaparát či skrze Galaxy App Store. Samsung navíc slibuje, že v příštích měsících přidá do svých vlajkových lodí další spoustu podobných samolepek, které zpříjemní vaši komunikaci s přáteli na chatu. Na gifu pod tímto článkem se pak můžete podívat, jak některé z nich vypadají. 

AR-Emoji-Stickers-Addition_main_1_FF
ar emoji stickers

Dnes nejčtenější

.