Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s GearBest vám pravidelně přinášíme tipy na různé zajímavé zboží z jejich nabídky. Tentokrát si představíme smartphone HOMTOM S99, který zaujme především duálním fotoaparátem, funkcí rozpoznání obličeje (Face ID) spolu se čtečkou otisků prstů, minimálními rámečky okolo displeje, obří baterií, slušným výkonem a v neposlední řadě hlavně cenovkou přesahující jen mírně tři tisíce korun.

HOMTOM S99 se chlubí 5,5palcovým IPS displejem s rozlišením 1440 x 720. Postranní rámečky jsou skutečně minimální, horní a spodní rámečky jsou pak o něco širší, protože v sobě skrývají plejádu senzorů a hlavně 13-megapixelový fotoaparát. Na zádech se pak vyjímá duální fotoaparát s rozlišeními 21 MP + 2 MP, který podporuje tzv. Face Beauty efekt. Spolu s fotoaparátem najdeme na zádech telefonu také blesk a čtečku otisků prstů. Telefonu však nechybí ani Face ID, tedy funkce rozpoznání obličeje.

Smartphone disponuje 8-jádrový procesor MTK6750 s taktem jádra 1,5 GHz. dále operační pamětí RAM o velikosti 4 GB, úložištěm s kapacitou 64 GB rozšířitelným o paměťovou kartu o dalších 256 GB. Zájemce jistě potěší obří baterie s kapacitou 6 200 mAh, přičemž díky podpoře OTG lze telefon použít jako powerbanku pro nabíjení jiných zařízení.

Za zmínku stojí sloty pro dvě SIM karty a především pak také podpora nejrozšířenější české 4G/LTE frekvence 800 MHz (B20). Na závěr ve výbavě nechybí Android 8.0, sluchátkový jack, micro-USB, GPS nebo Bluetooth 4,0 a Wi-Fi s podporou standardů 802.11b/g/n. V balení pak kromě telefonu, kabelu, adaptéru a manuálu najdete i ochranné pouzdro, fólii na sklo a OTG kabel.

Poznámka: Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

HOMTOM S99 smartphone FB

Dnes nejčtenější

.