Zavřít reklamu

Portfolio Samsungu neobsahuje jen nejnovější vlajkové lodě vybavené špičkovými technologiemi, ale také modely levnější pro běžné uživatele. Ostatně, díky těmto modelům se Samsungu již dlouhou dobu daří držet největší podíl na trhu se smartphony. Svým zákazníkům totiž nabízí opravdu široké spektrum produktu, přičemž obří výběr mají i ze základních a středně vybavených modelů. A právě představení jednoto takového modelu je na spadnutí.

Není tomu tak dávno, co se v databázích Geekbench objevily záznamy o smartphonu označovaném jako SM-J810Y, což je takřka stoprocentně kódové označení pro model Galaxy J8. Ten se nyní ukázal na fotografiích Tchajwanské národní komunikační komise, která tento telefon ještě před jeho vypuštěním do řad veřejnosti musela zcertifikovat. Díky tomu si tak můžeme jeho podobu detailně prohlédnout na reálných fotografií.

Na nových fotkách můžete parádně vidět 6” Infinity displej s poměrem stran 18,5:9 a LED blesk pro přední fotoaparát. Zadní stranu pak zdobí vertikálně orientovaný duální fotoaparát a snímač otisků prstů, který je umístěn pod ním. Uvnitř telefonu pak tepe procesor Snapdragon 450 se 4 GB RAM paměti. Dále má telefon v základu předinstalovaný systém Android 8.0 Oreo.

Při představování “jéčkové” řady minulý měsíc v Indii Samsung příchod tohoto telefonu potvrdil s tím, že v dané zemi jej bude prodávat zhruba za 280 dolarů. Kolem 280 dolarů se tak budou točit i ceny v dalších zemích, tak Samsung s tímto modelem zamíří. Mezi nimi by mělo být například Thajsko či Rusko.

galaxy-j8-live-image-fb

Dnes nejčtenější

.