Zavřít reklamu

S blížícím se představení chystaného phabletu Galaxy Note 9 se stále častěji dostávají na světlo světa i zajímavé detaily, které nám detaily o tomto modelu prozrazují s předstihem. Víme tak například už to, jak by měla vypadat zadní strana či jak bude velká baterie. Dnes pak k těmto informacím přidáme další, která je též velmi zajímavá. 

Původně jsme předpokládali, že Galaxy Note 9 bude na svých bocích vybaven klasickou sestavou tlačítek pro zesilování a zeslabování hlasitosti, pro odemykání a pro rychlou aktivaci Bixby. Podle nových informací by se však měla tato sestava rozrůst o jedno další fyzické tlačítko. Tvrdí to alespoň zdroje korejského portálu Herald, které vysvětlují i jeho funkce.

Podle zdroje by mělo mít tlačítko hned několik využití. Sloužit by totiž mohlo pro rychlou aktivaci duálního fotoaparátu, focení, zaostřování a celkově ovládání fotoaparátu. Krom toho by pak našlo zřejmě využití i pro tvorbu screenshotů, které by se vytvářely po stisknutí kombinace tlačítek včetně tohoto. Je ale samozřejmě možné, že by toto tlačítko mohlo jít naprogramovat dle vašich představ. 

V tuto chvíli nemůžeme bohužel zprávu potvrdit, jelikož jsme doposud o podobném upgradu neslyšeli. Uvidíme, zda se tedy o tomto upgradu dozvíme více v následujících dnech či nikoliv. Faktem však je, že by tato novinka mnohé uživatele určitě potěšila.

The-Galaxy-Note-9-may-include-a-physical-shutter-button-that-can-also-take-screenshots

Dnes nejčtenější

.