Zavřít reklamu

Samsung konečně prozradil, kdy přesně představí tolik očekávaný phablet Galaxy Note9. Jihokorejský gigant před malou chvilkou oficiálně oznámil, že vlajkovou loď odhalí 9. srpna, čímž pouze potvrdil dosavadní spekulace. Slavnostní odhalení Galaxy Note9 se odehraje v New Yorku. Samsung nejenže ukáže zařízení v celé kráse včetně specifikací, ale také prozradí, kdy se smartphone objeví na pultech obchodů a na kolik vyjde.

Galaxy Note9 je v pořadí druhá vlajková loď, kterou Samsung v letošním roce představí. Prvními vlajkovými loděmi bylo duo Galaxy S9 a Galaxy S9+. Doposud se objevila celá řada spekulací o tom, co by měl Galaxy Note9 nabízet, nicméně informace nejsou oficiálně potvrzeny od Samsungu. Ovšem je možné, že se přístroj mírného dočká redesignu a dostane lepší fotoaparát, větší baterii a vylepšený stylus S Pen.Samsung před několika měsíci také zmínil, že společně s Galaxy Note9 vydá Bixby 2.0, což mnohé nadšence určitě potěší.

Pokud jde o specifikace, Galaxy Note9 bude poháněn procesory Exynos 9810 a Snapdragon 845. Uvnitř zařízení najdete také 6 GB RAM a 64GB interní paměť. Podle všeho se na vybraných trzích objeví i 512GB varianta s 8 GB RAM. Oficiální informace se však dozvíme až 9. srpna na události Samsung Galaxy UNPACKED 2018.

galaxy note9 fb

Dnes nejčtenější

.