Zavřít reklamu

Dvojice telefonů Samsung Galaxy S9 a S9+ jsou sama o sobě designově velmi povedená zařízení. Britská společnost Truly Exquisite se však rozhodla je ještě více vyšperkovat a využila tak jedinečné šance poupravit modely tak, aby nabraly na hodnotě.

Společnost Truly Exquisite začala prodávat speciální edice Galaxy S9 a S9+. Změnila pouze design smartphonu, a to za pomocí luxusních materiálů, jako jsou zlato, krokodýlí kůže či platina. Dokonce si můžete vybrat, zda má být zařízení pokryto 24karátovým anebo 18karátovým zlatem.

Pokud preferujete zlaté verze smartphonů, nadchne vás propracovanost do naprostých detailů. Zlatem jsou pokrytá nejen záda, ale také boky a tlačítka. Jestliže se vám nelíbí společností navrhnuté motivy lva, tygra či draka na zadní straně přístroje, můžete si zvolit vlastní vzor, kterým budou záda smartphonu ozdobena.

Cena speciálních edicí se pohybuje od 2 300 liber (cca 68 000 korun) do 3 800 liber (cca 112 000 korun). Vybrat si můžete, zda chcete variantu s jedním slotem anebo dvěma sloty pro SIM kartu. Stejně tak si můžete zvolit mezi 64GB a 128GB verzí.

galaxy s9 fb

Dnes nejčtenější

.