Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Malý, ale šikovný – takový je chytrý fitness náramek Alfawise se spoustou užitečných funkcí. Svého parťáka pro fitness i každodenní život můžete dnes díky speciální akci získat za zajímavou cenu.

Alfawise Mini 3 nabízí v drobném, lehkém, nenápadném těle vše, co od chytrého fitness náramku požadujete. Nabízí nejenom spolehlivé měření srdečního tepu, ale také chytrý monitoring spánku, upozornění na příchozí zprávu i telefonní hovor, krokoměr, funkci upozornění na příliš dlouhou dobu sezení, funkci vyhledání spárovaného telefonu a řadu dalších funkcí. Potřebné informace vám náramek zobrazí na dobře čitelném OLED displeji s úhlopříčkou 0,96 palce.

Polymer-lithiová baterie s kapacitou 110 mAh slibuje 4 -5 dní provozu. Náramek je kompatibilní s iOS i Androidem, součástí balení je kromě náramku i nabíjecí USB kabel a anglický manuál. Náramek disponuje odolností třídy IP67.

Chytrý fitness náramek Alfawise v barvě Chilli Pepper zakoupíte na webu GearBest za dočasně zvýhodněnou cenu 393 Kč namísto obvyklých 420 korun. Poštovné do České republiky vychází na 14 korun, zboží obdržíte do 30 pracovních dní.

Dnes nejčtenější

.