Zavřít reklamu

Když vloni Samsung představil svůj nový phablet Galaxy Note8, způsobil ním mezi svými fanoušky doslova šílenství. Po obřím fiasku z řadou Note7 měl totiž nový model celou řadu zachránit a právě to se mu povedlo opravdu znamenitě. V mnoha zemích včetně své domoviny trhal prodejní rekordy a sbíral celou řadu různých ocenění, které jen vyzdvihovaly jeho skvělé zpracování. Z předešlých řádků je tedy více než jasné, že laťku pro své budoucí bratříčky nastavil tento model velmi vysoké. Nový Note9 by jí ale měl alespoň podle Samsungu minimálně v prodejích přeskočit. 

Odvážná tvrzení k představení nových modelů smartphonů zkrátka patří. Při představení Galaxy S9 totiž též Samsung sebevědomě tvrdil, že v prodejích svého staršího bratříčka Galaxy S8 překoná. S právě s podobnými slovy přispěchal i nyní. Note9 totiž podle něj v prodejnosti svého předchůdce porazí.

Optimistickým vyhlídkám Samsungu se nemůžeme divit. Už loňský model byl totiž skutečně parádní a letošek tento téměř dokonalý model ještě více vylepšil. Potěší především výrazně větší kapacita baterie, která se meziročně zvýšila zhruba o pětinu. Vylepšení se dočkal i speciální stylus S Pen, který se nyní chlubí podporou Bluetooth, díky kterému jej nyní lze využívat například jako spoušť k fotoaparátu. “Galaxy Note9 se může pochlubit skvělým výkonem, speciálním perem S Pen či inteligentním fotoaparátem. Doufáme, že v prodejích překoná tento model loňský Galaxy Note8,” nechal se slyšet šéf monilní divize Samsungu, DJ Koh. 

Na první zprávy o prodejích a předobjednávkách novinky si budeme muset ještě chvíli počkat. Snad se ale nevydá ve šlépějích modelů Galaxy S9 a S9+, kterým se v prodejích až tak nedaří. Respektive, prodejní čísla jsou dobrá, nicméně očekávání podle všeho nepřekonávají. Ale kdo ví. Note9 je totiž samozřejmě zcela jiný telefon. 

Galaxy Note9 SPen FB

Dnes nejčtenější

.