Zavřít reklamu

Poslední měsíce byly na různé informace ohledně chystaných skládacích smartphonů opravdu bohaté. Vypadá to totiž, že na podobném produktu pracuje hned několik společností, které se chtějí navzájem předehnat a uzurpovat pro sebe prvenství pro první společnost, která se skládacím smartphonem ve světě představí. A právě jihokorejský Samsung má na tento trůn zálusk.

Při pohledu na letošní vlajkové lodě Samsungu by si jeden možná řekl, že již nemá tento gigant chuť co nejvíce přicházet s inovativními technologiemi. Jak Galaxy S9 a S9+, tak i Note9 jsou totiž spíše jakousi evolucí loňských modelů a moc novinek nepřinesly. Toto “polevení v tempu”, jak by se nejspíš dal nynější stav Samsungu, s nadsázkou nazvat, se však podle všeho nevztahuje na jeho snahu vyvinout jako první kvalitní skládací smartphone. 

Přinese Samsung něco takového?:

Nedávno proběhla v Jižní Koreji tisková konference, na které se o své budoucí plány podělil šéf mobilní divize, DJ Koh. Ten uvedl, že je stále cílem Samsungu stát se prvním prodejcem skládacího smartphonu na světě. Poté dodal, že se společnost zaměřuje na vývoj různých inovací, které budou uživateli skutečně přijaty a budou mezi nimi oblíbené.

Koh sice neodhalil o chystaném smartphonu mnoho informací, nicméně naznačil, že nás mnoho času od jeho představení již nedělí. Samsungu se totiž již podařilo odstranit mnoho různých překážek, které právě odhalení tohoto smartphonu bránily. Snad se tedy dočkáme podobné hračky skutečně již brzy a Samsungu se podaří tento závod vyhrát. Ostatně, jakožto největšímu výrobci smartphonů na světě by mu toto prvenství jistě slušelo. 

foldalbe-smartphone-FB

 

Dnes nejčtenější

.