Zavřít reklamu

Včera jsme vás informovali o chystané novince z dílny Samsungu, která by se měla představit ještě letos a přinést snímač otisků prstů implementovaný v displeji, čímž se stane prvním telefonem jihokorejského giganta, který toto řešení nabídne. Portál Sammobile pak dnes přináší díky svým zdrojům o tomto telefonu další zajímavé detaily. 

Smartphone by měl být nyní označován jako SM-G6200 a bude nabízen ve variantách se 64 GB a 128 GB úložištěm. Poměrně široká bude i nabídka jeho barev. Samsung jej totiž údajně obleče do modrého, růžového, černého a červeného kabátku, díky čemuž by měl být telefon skutečně atraktivní pro mnoho zákazníků. Postupem času se pak dá samozřejmě očekávat i příchod dalších barev, jak má Samsung ve zvyku. 

Galaxy S10 bude tak nejspíš „až“ druhým telefonem Samsungu, který čtečku v displeji nabídne:

Na pulty obchodů se novinka dostane nejprve v Číně, kde se bude snažit bojovat s tamními výrobci, kteří nabízí velmi zajímavé telefony za nízké ceny. Nicméně se samozřejmě nedá vyloučit ani to, že s ním Samsung vyrazí i do dalších zemí. Zda se ale dočká i Česká republika je v tuto chvili samozřejmě nejasné. 

Vzhledem k tomu, že se má jednat o cenově dostupný model, do něj Samsung velmi pravděpodobně použije optický snímač otisků prstů, který je sice levnější, ale méně spolehlivý. Ultrazvukový snímač, který též snímání otisku prstů přes displej umožňuje, pak Samsung pravděpodobně nasadí u svých vlajkových lodí Galaxy S10 v příštím roce. Na detaily o obou smartphonech si ale budeme muset samozřejmě ještě počkat. 

Vivo fingerprint uder display FB

Dnes nejčtenější

.