Zavřít reklamu

V dnešní době je opravdu nespočet různých powerbank. Některé jsou vyloženě designové pecky, jiné mají například možnost bezdrátového nabíjení a některé další se zaměřují například na odolnost. Přiznejme si ale, pokud jsme obyčejnými smrtelníky, tak tyto vlastnosti powerbank moc často nevyužijeme – a přesně proto přišla společnost Swissten s powerbankami, které jsou naprosto obyčejné, kromě tedy jednoho aspektu – ceny. Swissten si dal za úkol vytvořit powerbanku v několika velikostech, která sice nesplňuje normy IP68 a nepodporuje bezdtrátové nabíjení, ale jednoduše funguje tak, jak powerbanka fungovat má – zachrání vás tehdy, kdy potřebujete extra „šťávu“ do vašeho zařízení.

Největším lákadlem těchto powerbank je tedy cena, která už opravdu nemůže být nižší a pokud doma žádnou takovou powerbanku nemáte, tak právě teď je doba, kdy byste si ji měli zakoupit. Pro naše čtenáře jsme si totiž připravili 50% slevu na všechny tyto powerbanky od Swisstenu – slevový kód naleznete níže. Teď už se ale pojďme podívat na samotnou recenzi.

Oficiální specifikace

Tyto jednoduché powerbanky od Swisstenu jsou k dispozici ve čtyřech provedeních, které se liší velikostí akumulátoru a počtem výstupních portů. K dispozici jsou tedy powerbanky s kapacitou 4000 mAh, 6000 mAh, 8000 mAh a 12000 mAh. Powerbanky s kapacitou 4000 a 8000 mAh disponují jedním výstupním portem USB 1A/5V, 6000 a 12000 mAh disponují jedním výstupním USB 1A/5V a druhým USB 2,1A/5V portem. Všechny tyto powerbanky mají navíc k dispozici LED svítilnu, kterou můžete aktivovat podržením tlačítka na těle zařízení.

Balení

Jelikož jsou tyto pwoerbanky zaměřeny primárně na nízkou cenu, tak nečekejte, že bude powerbanka zabalena v luxusní kůži. Pokud si jednu z powerbank od Swisstenu objednáte, tak vám přijde průhledná plastová krabička, ve které je vložený papír s brandingem a informacemi od Swisstenu. Uvnitř krabičky se poté nachází pouze samotná powerbanka, kus papíru představující návod a 25 centimetrový microUSB kabel, pomocí kterého můžete nabíječku jednoduše dobít. Nic víc v balení nečekejte – nízká cena = strohé balení a myslím si, že k powerbance vlastně ani více věcí potřeba není.

Zpracování

Powerbanka sama o sobě je celá vyrobená z bílého lesklého plastu, na kterém je vyražen branding Swissten a samozřejmě další povinné informace. Na čele powerbanky se nachází vždy dobíjecí microUSB konektor a jeden nebo dva USB výstupy (podle toho, jakou variantu jste si koupili). Na vrchní straně se poté nachází jedno tlačítko, pomocí kterého aktivujete diody určující stav nabití powerbanky. Zároveň, když tohle tlačítko dlouho podržíte, tak se rozsvítí LED dioda, která se nachází na čelní straně u portů. Pokud se tedy v noci ztratíte v lese, může vám powerbanka od Swisstenu zachránit život – a to se vyplatí.

Nemyslete si ale, že když Swissten hleděl na nejnižší cenu, tak také „ostrouhal“ vnitřnosti powerbanky – to ani náhodou. Uvnitř powerbanky se stále nachází velice kvalitní články a samozřejmě elektronika, která chrání jak samotnou powerbanku, tak vaše zařízení před možným elektrickým šokem či vyhořením.

Osobní zkušenost

Na zkoušku jsem od Swisstenu dostal všechny verze těchto powerbank a zaúkoloval jsem celou rodinu včetně přítelkyně, aby powerbanky vyzkoušeli. Jsou to asi dva měsíce, co všichni powerbanky aktivně používáme a ani jednou jsme se nesetkali s tím, že by powerbanka nefungovala a nebo nenabíjela. Powerbanka tedy funguje naprosto bezproblémově. Několikrát jsem dokonce powerbbanku použil i v autě jako „rozdvojku“, kdy jsem do zásuvky v autě připojil dobíjení powerbanky a z powerbanky jsem poté nabíjel dvě zařízení zároveň. Pochvalu má u mě Swissten za to, že powerbanka i při maximálním nasazení nejevila žádné známky zahřívání. Proti těmto powerbankám tedy nikdo z testerů nemá jedinou výtku, zkrátka fungují tak, jak se od nich očekává.

swissten_fb

Závěr

Pokud hledáte opravdu levnou, ale zároveň kvalitní powerbanku, tak jste právě našli to, co hledáte. Vybrat si můžete ze čtyř různých velikostí podle toho, jak velkou výdrž od powerbanky požadujete. Kvalitní zpracování, a to jak interiéru, tak exteriéru powerbanky zaručí bezproblémovost a zcela jistě budete po koupi spokojeni. Níže navíc naleznete 50% slevový kód, díky kterému se dostanete při koupi na tyto částky:

  • 4000 mAh – 270 Kč
  • 6000 mAh – 305 Kč
  • 8000 mAh – 335 Kč
  • 12000 mAh – 395 Kč

Slevový kód a doprava zdarma

Se Swisstenem se nám podařilo domluvit 50% slevu na všechny výše uvedené powerbanky. Stačí při objednávce zadat kód (bez uvozovek) „PB50„. Společně s 50% slevovým kódem je navíc doprava na všechny produkty zdarma – neváhejte tedy kód uplatnit co nejdříve, aby vám tato jedinečná nabídka neunikla. Kód stačí uplatit v košíku a cena se automaticky změní.

swissten_fb

Dnes nejčtenější

.