Zavřít reklamu

Přestože je nový Android Pie představený veřejnosti již poměrně dlouho, na smartphony od Samsungu jen tak nedorazí. Podle zjištění portálu SamMobile totiž Samsung tuto aktualizaci pro své smartphony neuvolní dříve než v lednu roku 2019.

Podle dostupných informací by měla být aktualizace velmi zajímavá především pro majitele starších vlajkových lodí Galaxy S8 či Note8. Právě na tyto smartphony by totiž měly dorazit některé funkce, kterými se mohou nyní chlubit jen vlajkové lodě z letošního roku. Jejich majitelé si budou moci užít například využití blesku při režimu přímého ostření, což nyní umožňuje pouze Galaxy Note9. 

Takto bude vypadat prostředí Android Pie na Galaxy S9:

Obecně se dá říci, že fotoaparát by měl hrát v nové verzi softwaru hlavní prim. Podle dostupných informací pro něj totiž Samsung vyvíjí několik nových funkcí. Ty by měly nejspíše dorazit už v první verzi systému na začátku příštího roku. 

Spoustu novinek o chystaném systému by mohlo prozradit jeho beta testování, které by se mělo podle dostupných informací u modelu Galaxy S9 pomalu rozjíždět. Zda se do něj ale budou moci zapojit i běžní uživatelé je v tuto chvíli nejasné. Nicméně vzhledem k tomu, že loňské Oreo testoval Samsung veřejně od začátku listopadu, je na oznámení o zahájení z jeho strany ještě dostatek času. 

how_to_install_android_9_pie_1600_thumb800

Dnes nejčtenější

.