Zavřít reklamu

Ačkoliv nás od představení nových vlajkových lodí Samsungu, modelů Galaxy S10, dělí ještě zhruba pět měsíců, jihokorejský obr neponechává nic náhodě a minimálně v Číně už pro ně začal zajišťovat potřebné certifikace. Čínské ministerstvo průmyslu a informačních technologii totiž podle čerstvých informací získalo tři nové smartphony, jejichž kódová označení se shodují s těmi z úniků z minulých týdnů, od Samsungu už 25. září.

Z dokumentu, který se dostal na světlo světa, nelze vyčíst nic jiného, než že telefony podporují GSM, CDMA a LTE. Dřívější úniky ale naznačují, že dva ze tří modelů se dočkají displeje o velikosti 5,8”, třetí se pak pochlubí obrazovkou s úhlopříčkou 6,44”. Všechny modely se samozřejmě pochlubí OLED displeji, přičemž dva ze tří modelů by je měly mít zakřivené po stranách. 

Mnoho spekulací doprovází i fotoaparát. Samsung by totiž měl podle všeho alespoň u jednoho modelu vsadit hned na tři objektivy, díky čemuž by měly být fotografie jím pořízené skutečně perfektní a to i za horších světelných podmínek. Zbylé dva modely by se pak mohly pochlubit “jen” duálním fotoaparátem. Za samozřejmost se pak už víceméně považuje příchod čtečky otisků prstů implementované v displeji či 3D senzor pro sken obličeje, kterým by se mohl Samsung vyrovnat konkurenčnímu Applu. 

Samsung Galaxy S10 concept triple camera FB

Dnes nejčtenější

.