Zavřít reklamu

Je to jen pár týdnů, co jsme vás na informovali o záměru Samsungu vnuknout schopnost bezdrátového nabíjení i telefonům střední třídy, čímž by je pro mnohé zákazníky zatraktivnil. Přesně pro tuto sortu uživatelů pak  přichystat i levnější bezdrátovou nabíječku, díky které by mohli novou možnost nabíjení využít naplno. A právě tato novinka se již objevila na českých oficiálních stránkách Samsungu. 

Nová bezdrátová nabíječka má kódové označení EP-P1100 a její cena je v zahraničí 34,99 Euro. Na českém trhu ji prozatím nabízí jeden jediný e-shop za cenu 659 Kč. Je tedy výrazně levnější než nynější nabíječky od Samsungu prodávané za 59,99 Euro, respektive 99,99 Euro v případě speciální nabíječky Duo představené spolu s Galaxy Note9. I přes nižší cenu však nová nabíječka o nic ochuzená není. Podporuje rychlé nabíjení, napájí se pomocí USB-C a designově působí poměrně kompaktně a elegatně 

V tuto chvíli není sice zatím možné novou nabíječku zakoupit přímo od Samsungu, dá se ale očekávat, že je spuštění jejího prodeje za rohem. Zda se jí ale Samsungu podaří zaujmout ukáže až čas. Nicméně vzhledem k jejímu designu a vlastnostem by se mohlo stát, že by výrazně snížila prodeje svým dražším sestřičkám. 

nl-feature-fast-charging-without-the-wiring-122270518

Dnes nejčtenější

.