Zavřít reklamu

K ochraně našich iPhonů používá valná většina z nás speciální kryty. Těch je na trhu opravdu obrovské množství, díky čemuž si takřka každý svého favorita vybere. Co když ale zrovna vám do oka žádný z nabízených krytů nepadl či se zkrátka chcete jen odlišit a mít na telefonu něco originálního a zároveň osobního? Přesně vy byste mohli určitě ocenit možnost vytvořit si kryt s vlastním designem. Pusťme se tedy na to.

Výrobou krytů s vlastním designem se zabývá firma Student-eShop.cz s.r.o provozující portál Picasee.cz. A právě na ten budou naše kroky směřovat. Svůj vysněný kryt totiž zvládnete vytvořit z pohodlí domova za pár minut právě přes něj. Jakmile na web Picasee zavítáte, zvolíte v nabídce možnost “Vlastní design obalu”. Poté následuje volba výrobce vašeho smartphonu, přičemž krom iPhonů můžete vlastní kryt vyrobit i pro některé modely od Huawei, Honoru, Xiaomi či Samsungu. Vraťme se ale k samotné tvorbě. Po zvolení výrobce vašeho smartphonu vám portál nabídne seznam s modely, ze kterého si vyberete ten, pro který chcete kryt vyrobit.

Vybírejte s rozvahou

Po zvolení modelu přijde na řadu volba materiálu, ze kterého bude kryt vyroben. Vybírat tu můžete ze silikonového průhledného obalu, plastového průhledného či plastového černého a do budoucna přibudou i černé a mléčné silikonové obaly. Cena všech typů obalů je 299 korun a je v ní zahrnut i samotný design, rozhodně se tedy dá označit za velmi příznivou. Při výběru typu krytu dejte především na své osobní preference. Pokud se vám tedy drží lépe v ruce plast než silikon, rozhodně vybírejte z černé či průhledné verze. Ty se pak budou mezi sebou lišit jen v tom, že buď skryjí, nebo odhalí boky vašeho telefonu. Záda krytu však bude v obou případech zdobit stejný design – čili ten, který si vyberete.

Po zvolení typu obalu již následuje samotná tvorba designu, která je velmi jednoduchá a zabere vám jen několik málo vteřin. Po kliknutí na možnost “Vytvořit design” jste totiž přesměrováni do editoru, do kterého přes červený obdélník nahrajete dle pokynů váš design – pravděpodobně tedy fotografii či obrázek. Ten se následně na webu načte přímo na kryt, na kterém si jej můžete následně zvětšovat, zmenšovat či s ním různě pohybovat tak, abyste byli s výsledkem spokojeni. Jako poslední krok pak můžete upravit i malé logo Picasee v pravém spodním rohu krytu. To lze přebarvit skrze editor barev pod tlačítkem “Koupit”.

Kompletní návod naleznete i v galerii: 

Máte hotovo? Skvěle. Nyní už stačí jen zvolit možnost “Koupit”, vyplnit své údaje, zvolit způsob dopravy a těšit se, až vám kryt na zvolenou adresu doručí. Jak tedy můžete sami vidět, vše probíhá skutečně extrémně jednoduše, rychle a intuitivně. Cena 299 korun za kryt je navíc velmi příznivá a i doba dodání jeden až dva dny určitě potěší. Picasee tedy rozhodně vyzkoušejte. Ať už se chcete jen odlišit či někoho potěšit osobním dárkem, vždy budete spokojeni.

picasee

Dnes nejčtenější

.