Zavřít reklamu

Je to jen pár dní, co jsme vám na našem webu ukázali krásný obrázek bílé varianty nového phabletu Galaxy Note9 s tím, že bychom se mohli jeho představení dočkat již zanedlouho. A právě tato slova se již naplnila. Jihokorejský gigant totiž oficiálně oznámil že sněhově bílý Galaxy Note9 začne prodávat už tento týden – konkrétně 23. listopadu. Jásat byste však přesto zatím neměli. 

White-Galaxy-Note-9-version-possibly-in-the-pipeline-right-on-time-for-Christmas

Přestože je zatím dostupných informací málo, vypadá to, že novinka by měla zprvu dorazit jen na vybrané trhy, mezi kterými nebude chybět Tchajwan nebo USA. Zda ale Samsung tento krásný telefon začne prodávat i blíž našim hranicím či dokonce přímo u nás je v tuto chvíli nejasné. Minimálně český web Samsungu totiž zprávami o této variantě totiž zatím nedisponuje. Krom bílého těla a sněhového S Penu se nebude novinka od ostatních verzí v ničem lišit. I cena by měla být totiž zachována na standardní úrovni, což mnoho nových majitelů jistě ocení. 

Nechme se tedy překvapit, kam všude novinka nakonec dorazí. Jasno bychom měli mít v řádu hodin, maximálně dnů. Pokud by tedy chystáte Note9 pořídit a v bílé by se vám líbil, doporučujeme pár dní vydržet. Šance na příchod do České republiky tu totiž samozřejmě je. 

Samsung-Galaxy-Note-9-in-White-is-coming-on-November-23

Dnes nejčtenější

.