Zavřít reklamu

V posledních dnech vzbuzoval velké diskuze především skládací smartphone, který Samsung ukázal na své vývojářské konferenci. Práce však pokračují i na chystaných vlajkových lodích pro příští rok – modelech Galaxy S10. A právě o jejich fotoaparátech se díky novému úniku informací dozvídáme více. 

Spekulací o fotoaparátech jsme slyšeli v minulých týdnech již mnoho. Těm by ale měl být podle nové zprávy z Jižní Koreji konec. Práce na fotoaparátech jsou totiž podle nich hotovy a měnit se již nebudou. Na co se tedy můžeme těšit?

Nejlevnější a pravděpodobně i nejmenší z chystaných modelů, který lze označit za S10 Lite, by měl nabídnout jeden objektiv fotoaparátu na přední straně a duální fotoaparát na straně zadní. Vybavenější řada Galaxy S10 a S10+ pak mají nabídnout dvojité přední fotoaparáty spolu s duálním fotoaparátem u S10 a trojitým fotoaparátem u S10+ na zádech. High-endový model, který by měl nabízet mimo jiné 6,7” displej, keramická záda a podporu 5G sítí údajně dorazí se dvojitým fotoaparátem na přední straně a čtyřmi fotoaparáty na straně zadní. Tento model by měl však být velmi vzácným zbožím, jelikož jej Samsung hodlá údajně vyrobit jen dva miliony kusů. 

Přestože si na detaily jednotlivých fotoaparátu budeme muset ještě chvíli počkat, už nyní je prakticky jasné, že budou jedním z nejstěžejnějších vylepšení novinky. Ostatně, fotoaparát se třemi a popřípadě i čtyřmi objektivy by měl být schopen zachytit skutečně dechberoucí fotografie prakticky za každé situace. Ani duální fotoaparáty však rozhodně nebudou špatné. 

Nechme se tedy překvapit, čím se nakonec Samsung za pár měsíců pochlubí. K představení novinek by mohlo dojít už v únoru na MWC 2019. Snad se tedy do té doby ještě pár podobně výživných úniků objeví. 

IMG-20112018-161312-0
IMG-20112018-161312-0

Dnes nejčtenější

.