Zavřít reklamu

Již pěkných pár týdnů se šušká o tom, že se vedle trojice “standardních” smartphonů Galaxy S10, které spatří světlo světa na začátku příštího roku, chystá i jeden speciální model, který bude tím nejnadupanějším, co bude možné od Samsungu alespoň na začátku příštího roku dostat. Úniků o této novince však zatím nebylo příliš mnoho a tak začal svět mírně pochybovat nad tím, zda se jej vůbec dočkáme. Leaker @IceUniverse, jehož předpovědi bývají zpravidla poměrně přesné, však práce na tomto modelu na svém Twitteru potvrdil. 

Leaker prakticky jen zopakoval to, co jsme zaslechli již v minulosti. Dle jeho slov práce na telefonu stále probíhají, jelikož má přinést několik velmi zajímavých novinek. Jednou z nich je i propracované 3D snímání fotoaparátů, kterým se novinka údajně pochlubí jak u přední, tak i u zadní kamery. Toto snímání by mělo dokonce strčit do kapsy i TrueDepth od Applu. 

Takto by měla vypadat „plusková“ Galaxy S10:

Novinka potěší zejména milovníky velkých telefonů. Samsung jí totiž chce údajně osadit 6,7” displejem, čímž z ní vytvoří opravdového obra. Pokud se však podaří zredukovat rámečky kolem displeje na minimum, ve výsledku by nemusel být telefon o nic větší než například Galaxy S9+ či Note9. 

Pokud jste si již na tuto novinku začali brousit zuby, ještě chvíli zbrzděte. Leaker totiž bohužel znovu potvrdil, že se “Beyond”, jak zní krycí název pro tento model, má prodávat alespoň zprvu v USA a Jižní Koreji, přičemž vstup na další trhy je nejistý. Důležitou roli bude nejspíš hrát i rozšíření 5G sítí v dané zemi, jelikož je má tento prémiový kousek podporovat. Je tedy možné, že pokud se v Čechách 5G rychle nerozjede, novinka sem bude mít vstup zakázán. Nechme se však překvapit. 

Samsung-Galaxy-S10-concept-Geskin FB

Dnes nejčtenější

.