Zavřít reklamu

S blížícím se představením nových vlajkových lodí Samsungu pro tento rok se na světlo světa dostávají stále častěji různé úniky informací, které nám mají tajemství okolo těchto modelů poodhalit. A právě na tuto nit navážeme i dnes. Na internetu se totiž objevila zajímavá fotografie, která údajně zachycuje právě model Galaxy S10 v celé jeho kráse. 

galaxy-s10-wild-405x540

Na fotce je údajně zachycen model s označením Beyond 1, tedy standardní verze Galaxy S10. Pozornost si jistě zaslouží otvor v pravém horním rohu displeje, ve kterém se ukrývá čočka fotoaparátu. Samsungu se též podařilo opět slušně zúžit okraje kolem displeje, byť by si dle mého názoru horní a spodní rámeček ještě určitou dietu zasloužil. V porovnání se staršími generacemi modelu Galaxy S je však pokrok znatelný.

Novinky, které oceníte

U nové vlajkové lodě se můžeme dle dostupných informací těšit na celou řadu velmi zajímavých vylepšení v čele s dokonalým fotoaparátem či vysoce výkonným procesorem. V posledních dnech se též začalo spekulovat nad schopností bezdrátově nabít druhé zařízení, čímž se může pochlubit jen nynější vlajková loď konkurenčního Huawei. Implementace této novinky by však byla skutečně zajímavá a rozhodně bychom se nezlobili, kdybychom se jí dočkali.

Přesné datum představení sice ještě známé není, čile se však spekuluje o MWC 2019, které se bude jako již tradičně konat v Barceloně. To proběhne už na konci února a spolu s řadou Galaxy S10 by tu měl údajně Samsung představit i finální verzi svého ohebného smartphonu, jehož prototyp světu ukázal teprve nedávno.

Galaxy S10 leak FB

Dnes nejčtenější

.