Zavřít reklamu

Pomalu se blíží 20. únor, tedy datum odhalení Galaxy S10, a marketingové oddělení Samsungu začíná rozjíždět reklamní kampaň. Na YouTube kanálu vietnamského Samsungu se totiž objevila trojice videí, které lákají na nové funkce nadcházejících vlajkových lodí a zároveň nám potvrzují některé spekulace.

Vypadá to, že první video zobrazuje funkci bezdrátového nabíjení ostatních telefonů, o kterém jsem vás již dříve informovali. Je však také možné, že poukazuje na rychlejší drátové nabíjení telefonu samotného nebo na delší výdrž baterie.

Druhé video je, podle Google Translatoru, o selfie fotoaparátu, který bude schopný natáčet videa ve 4K rozlišení. Hovoří se zde také o „vylepšených vibracích“ a z toho co je na videu je jasné, že se dočkáme optické stabilizace obrazu přední kamery. Jihokorejská společnost nám v tomto snímku také ukazuje bezrámečkové provedení Galaxy S10. V náhledu videa je také zřetelně vidět, že spodní rámeček, tzv. brada, bude opravdu o něco větší, než nad displejem.

Ve třetím videu nás Samsung neláká na nic jiného, než na čtečku otisků prstů v displeji, kterou budou vybaveny modely S10 a S10+. Galaxy S10e bude mít čtečku umístěnou na boku telefonu. V krátkém spotu také nemůžeme přehlédnout, že Samsung znovu upozorňuje na to, že Galaxy S10 nebude mít klasický výřez jaký najdete například u iPhonu X.

Dejte nám vědět v komentářích pod článkem, zda vás videa nadchla stejně jako nás a na kterou funkci se těšíte nejvíce.

maxresdefault

 

Dnes nejčtenější

.