Zavřít reklamu

Produkty společnosti Samsung budou od pátku 15. února k dostání také ve znovuotevřené značkové prodejně v obchodním centru Nový Smíchov na pražském Andělu. Během prvních tří dnů se můžou zákazníci těšit na zajímavé slevy. Telefon Samsung Galaxy A9 bude k dostání s 29% slevou za 9 990 Kč a všechny QLED televizory se slevou 15 %.

Akce pro první zákazníky
Ke znovuotevření prodejny mohou první zákazníci od 15. do 17. února využít zajímavou promoakci. Za zvýhodněnou cenu 9 990 Kč bude k dispozici první mobilní telefon se čtyřmi zadními fotoaparáty Samsung Galaxy A9. A o 15 % levnější budou i veškeré modely QLED televizorů – včetně jednoho z nejlepších 4K televizorů současnosti Samsung QLED Ultra HD série QE75Q9FNo úhlopříčkách od 55“ do 75“, nebo revolučních modelů QLED 8K vybavených umělou inteligencí 8K AI Upscaling, která zvýrazní rozlišení přehrávaného obsahu do 8K.

Nový vzhled prodejny
Prodejna prošla v posledních týdnech rekonstrukcí a největší inovací je moderní TV stěna, kde si zákazníci vyzkouší nejnovější QLED televizory značky Samsung, včetně televizorů s rozlišením 8K. Oproti někdejší podobě se změnil také design průčelí obchodu a dalšího vybavení. V prodejně Samsung v OC Nový Smíchov bude nově sídlit také servisní konzultant pro technické dotazy, diagnostiku či aktualizace mobilních zařízení Samsung Galaxy.

samsung novy smichov

Dnes nejčtenější

.