Zavřít reklamu

Samsung oficiálně potvrdil, že Galaxy Watch Active, Galaxy Fit a Galaxy Buds budou představeny společně s Galaxy S10 na Galaxy Unpacked 20. února.

Společnost nevydala sice žádné oficiální prohlášení nebo něco podobného, ale aktualizoval svou aplikaci Galaxy Wearable, ve které najdeme mezi možnostmi spárování právě tyto tři nová zařízení.

Co všechno nám aktualizovaná aplikace prozrazuje? U Galaxy Watch Active je to rozhodně design. Nenajdeme u nich otočnou lunetu a displej hodinek bude bezrámečkový. Potvrzuje se nám také minimálně bílá varianta chytrých hodinek. Watch Active budou k dispozici pouze ve velikosti 40 mmm a rozměrově jsou tedy menší než Galaxy Watch nebo Gear Sport. Samotný displej se však menší nezdá, spíš naopak.

Galaxy Wearable nám také odhaluje novou verzi fitness náramku Galaxy Fit, který bude ve dvou variantách. Klasický Galaxy Fit a nově i Galaxy Fit e. Galaxy Fit e by měla být jakási odlehčená a také levnější varianta, koneckonců i Galaxy S10e bude nejlevnějším modelem letošních vlajkových lodí.

Co se týče bezdrátových sluchátek Galaxy Buds, zjišťujeme jen jedinou věc. Tou je barevné provedení, sluchátka budou k dispozici minimálně v bílé barvě. Počítat však můžeme také s černou variantou, to je klasika.

Letošní Galaxy Unpacked bude bezpochyby obrovskou událostí nejen pro Samsung. Kromě Galaxy S10, který letos slaví desáté výročí se, se dočkáme pravděpodobně nejvíce nových zařízení, které kdy jihokorejský gigant na jedné události představil.

20190215_092054-1520x794

Dnes nejčtenější

.