Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Tchaj-pej, Tchaj-wan – 21. červen 2019 – Společnost Synology Inc. překonala ostatní dodavatele úložišť, včetně společností IBM a Netapp, a podle zprávy IT-Markt Report 2019, publikované společností T-Markt, největší švýcarskou mediální společností v oblasti IT, získala druhý největší tržní podíl na trhu s datovými úložišti ve Švýcarsku.

synology podil na trhu

V rámci tohoto výzkumu, provedeného společností Profondia, bylo dotázáno 13 079 švýcarských společností, které vlastní alespoň 10 fyzických nebo virtuálních serverů nebo 100 počítačových pracovních stanic. Výsledky ukazují, že 17 % respondentů nasadilo do svých prostředí produkty Synology, čímž se společnost Synology zařadila na druhé místo v kategorii úložišť.

Tato zpráva také uvádí, že navzdory tomu, že existují i větší společnosti, se společnost Synology může v tomto tržním segmentu rychle stát předním dodavatelem úložišť a být i nadále konkurenceschopná.

„Prostřednictvím snadno použitelné, bezpečné, spolehlivé a komplexní platformy pro správu dat nezávislé na zařízeních, vyzkoušené uživateli po celém světě, dokáže společnost Synology poskytovat firmám cenově přijatelná a konkurenceschopná řešení různých problémů s nasazením a správou, se kterými se pracovníci IT setkávají, a pokračovat v implementaci digitální transformace,“ uvedl Simon Hwang, generální manažer regionu Asie Pacifik společnosti Synology.

Další informace o zprávě IT-Markt Report 2019 (v němčině) se nacházejí na stránce http://sy.to/itmarkt

synology nahled tiskovka

Dnes nejčtenější

.