Zavřít reklamu

Dneska nebudeme psát o japonských silikonových robotkách, které vám v posteli splní i ta nejzvrhlejší přání. Nebo vás odmítnou s tím, že je právě bolí hlava. Autoblow AI má svým futuristickým vzhledem k ženě hodně daleko. Přesto dovede mužům poskytnout naprosto reálný prožitek orálního sexu, a to díky mechanikám strojového učení a umělé inteligence.

UFO nebo masturbátor?

Na první pohled Autoblow AI vypadá trochu jako neidentifikovatelný mimozemský objekt. Tvarem se neblíží ničemu, co byste si mohli spojit s erotickou. Ba naopak. Jde spíše o jakousi futuristickou trubici s několika ovládacími tlačítky, o jejímž účelu se mohou náhodní kolemjdoucí jen dohadovat. V tomto ohledu funguje ještě lépe než původní Fleshlight. 

Funkcí se masturbátor Autoblow AI však jen tak něco (ani někdo) nevyrovná. Na jeho vzniku pracovalo několik týmů vědců a o úplný základ jeho umělé inteligence se postaralo několik stovek brigádníků, kteří měli za úkol sledovat videa s orálním sexem, které společnosti VIECI poskytl Pornhub, a pomocí speciálního uživatelského rozhraní myší detailně napodobovat veškeré pohyby úst pornohereček při orálním sexu – od začátku až do vyvrcholení. 

Přestože to může vypadat jako práce snů, věříme, že i porna se člověk zvládne překoukat, pokud to má jako práci. Každopádně úsilí stovek brigádníků a desítek vědců nepřišlo vniveč. Umělá inteligence Autoblow AI rozhodně stojí za to.

K dokonalosti ještě krůček. Nebo dva?

Autoblow AI je jeden z nejlepších masturbátorů, které si můžete na trhu pořídit. Jedná se však skutečně o umělou inteligenci? Tato erotická pomůcka má deset různých programů a rychlostí, ale přepínání mezi nimi probíhá vždy pouze ručně. A už se ani dále neučí, jak to máte přesně rádi. 

Umělá inteligence je tak u Autoblow AI teprve v plenkách, což říká i sám tvůrce této pomůcky, Brian Sloan: „Erotika je stále trochu tabuizovaný obor, proto je trochu problém získat jak dostatečné financování, tak i potřebné technologie. Autoblow AI je však jen začátkem, věřím, že tak do pěti až sedmi let vyvineme skutečně inteligentní masturbátor,“ uvedl Sloan. 

Problém se spolupracovníky

Kromě problémů s financováním se Sloanova společnost VIECI setkala s problémem i při náboru inženýrů a dalších specialistů, kteří na vývoji umělé inteligence pracovali. 

„Napsal jsem několika vědcům a technologickým společnostem, že dělám erotickou pomůcku pro muže, která chce přesně napodobit zážitek orálního sexu. Ptal jsem se jich, zda by mohli navrhnout umělou inteligenci, která se naučí, co se přesně během orálního sexu děje, abych s její pomocí mohl vytvořit skutečně autentický masturbátor,“ uvedl Sloan v komunikaci s magazínem VICE. „Většina společností mi rovnou odpověděla, že to není práce pro ně a když jsem se zeptal proč, nechtěli se o tom dále bavit.“ Do práce se se Sloanem nakonec vrhlo osm vědeckých týmů, kteří vydali anonymně The Blow Job Paper. 

  • Chcete zjistit, jak to dopadlo? Autoblow AI můžete zkusit na Sexshopik.cz. 
woman-1060921_960_720

Dnes nejčtenější

.