Zavřít reklamu

Samsung představil nové chytré telefony Galaxy S10 Lite a Galaxy Note10 Lite. V nejlepší tradici renomovaných řad Galaxy S a Note nabízejí oba nové modely špičkové funkce a parametry, mezi něž patří technologicky vyspělý fotoaparát, oblíbené dotykové pero S Pen, výtečný displej a baterie s dlouhou výdrží.

Galaxy S10 Lite

Modely řady Galaxy Lite nabízejí vynikající fotografické funkce a parametry – špičkové fotografické technologie značky Samsung jsou tak k dispozici i v cenově dostupnějších zařízeních.

Díky modelu Galaxy S10 Lite si můžete při fotografování vychutnat vyšší úroveň kvality, ať už fotografujete cokoli. Kromě základního objektivu je k dispozici speciální optika pro ultraširoké záběry a makro, nechybí ani nový stabilizátor obrazu Super Steady OIS. V kombinaci se stabilizačním režimem Super Steady tento stabilizátor výrazně rozšiřuje uživatelské možnosti při fotografování a natáčení akčních scén, takže můžete oblíbené aktivity předvést celému světu bez jakýchkoli kompromisů.

Ultraširoký fotoaparát nabízí úhel záběru 123 stupňů, což odpovídá záběru lidského oka. Přední i zadní fotoaparát s vysokým rozlišením umožňují zachytit dokonale ostře každý detail na scéně.

Galaxy_S10Lite_technicke_specifikace-CZ-squashed

Galaxy Note10 Lite

Špičkové modely Note jsou určeny především uživatelům, kteří usilují o maximální produktivitu, a Galaxy Note10 Lite s osvědčeným dotykovým perem S Pen není výjimkou. Díky technologii Bluetooth Low-Energy (BLE) lze nyní tímto perem jednoduše pořádat prezentace, ovládat videopřehrávač nebo fotografovat. K oblíbeným funkcím dotykového pera se snadno a rychle dostanete díky menu Air Command. Ke snadnému a rychlému psaní poznámek v terénu slouží jednoduchá, ale šikovná aplikace Samsung Notes. Ruční zápisky lze jednoduše převést na běžný text, který je následně možné libovolně upravovat či sdílet.

Galaxy_Note10Lite_technicke_specifikace-CZ-squashed

Hlavní přednosti třídy Galaxy

Díky modelům Galaxy S10 Lite a Galaxy Note10 Lite se ke špičkovým funkcím a výhodám třídy Galaxy dostane víc uživatelů než dřív. K dispozici budou mimo jiné následující přednosti:

  • Displej pokrývající celou přední stranu. Modely Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite jsou vybaveny displeji s technologií Infinity-O, který zabírá celou přední stranu přístroje. Oba modely mají úhlopříčku 6,7 palce (17 cm) a mimořádně kvalitní obraz, díky němuž si uživatelé budou moct naplno vychutnat jakýkoliv multimediální obsah.
  • Větší baterie s delší výdrží. Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite jsou vybaveny velkým akumulátorem s kapacitou 4500 mAh a rychlým dobíjením, takže telefony vydrží na jedno nabití déle a uživatelé mohou při oblíbených činnostech strávit víc času.
  • Dostupné inteligentní aplikace a služby. Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite jsou vybaveny propracovaným ekosystémem značky Samsung. Tvoří ho osvědčené inteligentní aplikace a služby, mezi něž patří Bixby, Samsung Pay nebo Samsung Health. O bezpečné uživatelské prostředí se na profesionální úrovni stará bezpečnostní platforma Samsung Knox.

Dostupnost

Samsung Galaxy S10 Lite bude k dispozici v České republice počátkem února ve dvou barevných variantách (černé Prism Black a modré Prism Blue) za cenu 16 999 Kč. Galaxy Note10 Lite se bude v České republice prodávat od poloviny ledna za 15 499 Kč. Dostupný bude ve dvojím provedení (stříbrné Aura Glow a černé Aura Black). Oba modely budou k vidění na veletrhu CES 2020 ve dnech 7. – 10. ledna 2020 na stánku společnosti Samsung v Las Vegas Convention Center.

Specifikace Galaxy S10 Lite a Note10 Lite

 Galaxy S10 LiteGalaxy Note10 Lite
Displej6,7“ (17 cm) Full HD+

Super AMOLED Plus Infinity-O,

2400×1080 (394 ppi)

Certifikace HDR10+

6,7“ (17 cm) Full HD+

Super AMOLED Plus Infinity-O,

2400×1080 (394 ppi)

 

* Displej Super AMOLED Plus je zárukou ergonomického provedení s tenkým a lehkým panelem díky technologii OLED „* Rozměr displeje udává úhlopříčka obdélníku bez zaoblených rohů. Skutečná zobrazovací plocha je menší vzhledem k zaobleným rohům a otvoru pro objektiv fotoaparátu.
Fotoaparát Zadní strana: 3x fotoaparát

– Makro: 5 MPix, f2,4

– Širokoúhlý: 48 MPix Super Steady OIS AF f2,0

– Ultraširoký: 12 MPix f2,2

 

Přední strana: 32 MPix f2,2

Zadní strana: 3x fotoaparát

– Ultraširoký: 16 MPix f2,2

– Širokoúhlý: 12 MPix 2PD AF f1,7 OIS

– Teleobjektiv: 12 MPix, f2,4 OIS

 

 

Přední strana: 32 MPix f2,2

Rozměry a hmotnost 75,6 x 162,5 x 8,1 mm, 186 g76,1 x 163,7 x 8,7 mm, 198 g
Procesor7nm 64-bit Octa-core (Max, 2,8 GHz + 2,4 GHz + 1,7 GHz)10nm 64-bit Octa-core (Quad 2,7 GHz + Quad 1,7 GHz)
Paměť 8 GB RAM, interní úložiště 128 GB6 GB RAM, interní úložiště 128 GB
* Hodnoty se mohou lišit u různých modelů, barevných variant, trhů a mobilních operátorů.

* Kapacita pro uživatele je nižší než celková paměť vzhledem k prostoru vyhrazenému na operační systém, ovladače a základní systémové funkce. Reálná uživatelská kapacita se liší u různých operátorů a může se změnit po aktualizaci softwaru.

SIM karta Duální SIM (Hybridní): 1x Nano SIM a 1x Nano SIM, případně paměťová karta MicroSD (až 1 TB)Duální SIM (Hybridní): 1x Nano SIM a 1x Nano SIM, případně paměťová karta MicroSD (až 1 TB)
Může se lišit u různých trhů a mobilních operátorů.

* SIM karty a paměťové karty MicroSD se prodávají samostatně.

Baterie4500 mAh (obvyklá hodnota)4500 mAh (obvyklá hodnota)
* Obvyklá hodnota v podmínkách nezávislé laboratoře. Obvyklou hodnotou se rozumí předpokládaná průměrná hodnota s přihlédnutím k odchylkám v kapacitě baterií u různých vzorků testovaných podle normy IEC 61960. Jmenovitá (minimální) kapacita je 4 370 mAh. Skutečná výdrž baterie závisí na prostředí v síti, způsobu využití a dalších faktorech.
Operační systém Android 10.0
Síť LTE2×2 MIMO, až 3CA, LTE Cat.112×2 MIMO, až 3CA, LTE Cat.11
* Skutečná rychlost závisí na daném trhu, operátorovi a uživatelském prostředí.
Samsung Galxy S10 Lite Note10 Lite FB

Dnes nejčtenější

.