Zavřít reklamu

Již zítra vypukne v San Franciscu akce Unpacked, na které společnost Samsung představí své novinky. Abyste sledovali uvedení nového Samsungu Galaxy S20, skládacího Galaxy Z Flip, bezdrátových sluchátek Galaxy Buds+ a dalších žhavých novinek živě, nemusíte nutně letět do San Francisca. Celý přenos akce Unpacked můžete sledovat prostřednictvím živého streamu na webu YouTube.

Celá akce začíná v úterý 11. února ve 20.00 hodin večer našeho času. Při příležitosti slavnostního představení nových produktů společnosti Samsung bude na webu YouTube spuštěn livestream na kanálu Unpacked Livestream. Přímý přenos z uvedení nových produktů od korejského giganta můžete sledovat buďto na tomto odkaze, nebo na videu, které vkládáme přímo do tohoto článku pod tento odstavec. Koronavirus mapa je k dispozici zde.

Na letošním Unpacked se prakticky s jistotou dočkáme Samsungu Galaxy S20, Galaxy S20 Plus a Galaxy S20 Ultra. Kromě toho by měla společnost Samsung také představit svá bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+ s delší výdrží baterie a vylepšenou kvalitou zvuku, jedním z nejočekávanějších momentů je kromě jiného také skládací Galaxy Z Flip. Další podrobnosti zatím zůstávají pod pokličkou, již zítra se ale vše podstatné dozvíme.

Samsung Unpacked 2020 pozvanka

Dnes nejčtenější

.