Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

A-2481

Hororových her je spousta, ale A-2481 rozhodně patří mezi ty, které vás zaručeně vyděsí. Pohrávali jste si někdy s myšlenkou na to, jaké by asi bylo moci ovládat lidský mozek na dálku? Tutéž otázku si klade hlavní hrdina hry A-2481. Novinář z místního plátku nachází fragmenty informací o tajném vojenském bunkru s označením A-2481, kde byly prováděny tajné experimenty. Prozkoumejte spolu s ním temná zákoutí bunkru a připravte se na nejedno překvapení.

Tank Army

Tank Army je svižná, akcí a zábavou nabitá střílečka, která vás zabaví na dlouhé hodiny. Vaším úkolem bude se s pomocí tanků utkat s nepřítelem, zatímco se pohybujete terénem. Můžete využít řadu bonusů v podobě vzdušných střel a dalších skvělých vychytávek, a ve hře vás čeká spousta překvapivých nepřátel a zdánlivě neporazitelných bossů.

Lara Croft GO

Populární titul Lara Croft GO je tahová puzzle adventura, jejíž děj je zasazen do dávno zapomenutého světa. Objevujte ruiny starověké civilizace, odhalujte pečlivě skrývaná tajemství a postavte se nelehkým výzvám při odhalování mýtu Queen of Venom. V celkem sedmi kapitolách budete muset vyřešit více než 115 různých hádanek.

BandaCam

Aplikace BandaCam je skvělým nástrojem pro všechny, kteří na svém Android zařízení rádi pracují s úpravou fotografií – konkrétně těch černobílých. Aplikace nabízí řadu různých filtrů s možností živého náhledu, stejně jako možnost přidání zajímavých a působivých efektů včetně vinětace. S aplikací BandaCam dodáte černobílým fotografiím ze svého Android zařízení ten správný retro nádech.

Dnes nejčtenější

.