Zavřít reklamu

Před pár dny jsme odhadovali, že uvidíme v podstatě každý den nové informace a „úniky“ ohledně OnePlus telefonů. Přesně to se nyní děje a dnes jsme se tah dočkali poodhalení nejvybavenějšího OnePlus 8 Pro modelu. I tato verze by měla obdržet novou barevnou variantu s názvem Ultramarine Blue. Po designové stránce pak vypadá téměř identicky, jako OnePlus 8.

V minulém roce jsme u OnePlus 7 Pro a OnePlus 7T Pro mohli vidět vysunovací selfie kameru. V tomto roce se OnePlus rozhodlo pro průstřel v levém horním rohu. Jedna z větších designových změn oproti OnePlus 8, je mírné zaoblení displeje. Ten má mít velikost 6,78 palců, zůstává AMOLED panel a přidává se 120Hz obnovovací frekvence. Zajímavé je taky maximální jas, telefon by měl umět rozjasnit displej až na hodnotu 1 300 nitů.

Potvrzeny byly i fotoaparáty na zadní straně. Hlavní fotoaparát bude mít 48 MPx a půjde o snímač Sony IMX689, ultra širokoúhlý fotoaparát bude mít rovněž 48 MPx. Snímač už však bude Sony IMX586. Dále bude mít telefon 8MPx telefoto kameru s 3x optickým zoomem a 5MPx senzor, který má sbírat data o barvách. Tato data má telefon následně využít k lepším fotografiím. Víme už i to, že o výkon se bude starat čipset Snapdragon 865, podporovat se budou 5G sítě a cena telefonu nepřekročí hranici 1000 dolarů.

Dnes nejčtenější

.