Zavřít reklamu

Telefony OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro oficiálně uvidíme 14. března. Kromě toho se dočkáme i několika nových produktů. O bezdrátových sluchátkách už jsme se bavili včera. Dnes došlo na první bezdrátovou nabíječku od OnePlus. Nejedná se přitom o ledajakou nabíječku, ale rovnou o Warp Charge s rychlým 30W nabíjením.

Šéf OnePlus už několikrát v minulosti říkal, že do telefonů dají bezdrátové nabíjení v době, až to bude dávat smysl. Nelíbila se mu hlavně rychlost bezdrátového nabíjení. Není tak překvapením, když jejich první nabíječka podporuje rovnou 30W. To je více než nabízí velké množství telefonů u klasického drátového nabíjení. Samozřejmě nabíječku nevydávají jen tak pro nic. Chystaný telefon OnePlus 8 Pro bude prvním telefonem značky s podporou bezdrátového nabíjení.

Bezdrátová nabíječka bude sloužit i jako stojánek. Všimnout si můžete LED diody na přední straně, která bude uživatele upozorňovat, jak probíhá nabíjení telefonu. Na zadní straně si můžete všimnout poměrně velké mřížky, která naznačuje aktivní větrák. Ten bude telefon a nabíječku chladit. Podobné nabíječky s větrákem už jsme v minulosti mohli vidět například u Samsungu.

Kromě toho jsme se dočkali i nových renderů, které ukazují telefon ze všech stran. Zároveň bylo odhaleno, že se opět dostane na příslušenství v podobě tvrzeného skla a průhledného obalu. Ten byl v minulých modelech přímo v balení telefonu. Je tak možné, že i u řady OnePlus 8 bude obal v balení.

Dnes nejčtenější

.