Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Defense Zone 3 Ultra HD

Dlouho očekávané pokračování populární akční strategie je tu, a spolu s ním také nabídka nových zbraní, terénů a dalších možností. Hra Defense Zone Ultra HD nabízí kromě vynikajícího grafického rozlišení Ultra HD (4K) také čtyři různé úrovně obtížnosti hraní, osm různých zvláštních schopností a široké možnosti hraní.

Dualix Icon Pack

Osvěžte si vzhled uživatelského rozhraní svého Android zařízení s pomocí balíčku Dualix Icon Pack. V balíčku Dualix Icon Pack najdete spoustu krásně vypadajících, originálních barevných ikonek pro neotřelý vzhled rozhraní vašeho telefonu. Balíček je kompatibilní s většinou běžných launcherů.

Word Mania PRO

Hrajete si rádi se slovy a písmenky? Pak by vám v žádném případě neměla uniknout hra Word Mania PRO, při které si procvičíte svůj postřeh i znalosti angličtiny. Nabízí tři různé herní režimy, je zcela bez reklam a bez dalších nákupů v aplikaci. Zvládnete pokořit přední příčky světových žebříčků?

IQ Test – What’s Your IQ?

Aplikace IQ Test – What’s Your IQ rozhodně neslouží jako plnohodnotná alternativa standardních a oficiálních IQ testů. To ale neznamená, že se u ní nemůžete pobavit a procvičit si své mozkové závity. Na každou otázku budete moci odpovědět jednou ze čtyř možných variant správných odpovědí. Jakého skóre budete schopni dosáhnout?

Dnes nejčtenější

.