Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma nebo se slevou. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma nebo ve slevě v době psaní článku.

Simple Photo Widget

Chtěli byste mít na displeji svého Android zařízení kromě tapety jako takové také své oblíbené fotografie? Aplikace Simple Photo Widget vám umožní umístit si na obrazovku vašeho telefonu widget, na kterém se budou střídat oblíbené snímky z galerie fotoaparátu vašeho Android zařízení. K snímkům můžete přidávat také rámečky.

Ticket to Ride: First Journey

First Journey je součástí série deskových her Ticket to Ride. V tomto díle se hráči vydávají na svou první jízdu, v jejímž rámci navštíví hlavní evropská i americká města. Hra je vhodná pro celou rodinu, je snadná, jednoduchá, ale opravdu zábavná.

Cake Duel

Cake Duel je netradiční, originální, a velice zábavná karetní hra, která procvičí váš postřeh, rychlost i reakce. Hra je určená pro dva hráče, a je jenom na vás, k jakým taktikám se v honbě za vítězstvím budete ochotni uchýlit. Na konci vás čeká sladká odměna v podobě dortu.

Over the Bridge PRO

Ve hře Over the Bridge PRO se stáváte stavitelem mostů. Váš úkol může na první pohled vypadat jednoduše, postupem času ale zjistíte, že ani v nejjednodušší verzi nebude stavění žádná legrace. Jak daleko se dokážete dostat? A troufnete si na všechny úrovně obtížnosti?

Aero Effect

Ve svižné a zábavné hře Aero Effect vás čeká zběsilé závodění skrz netradiční bludiště. Pokud patříte mezi milovníky opravdu originálních závodních her, Aero Effect byste rozhodně měli vyzkoušet. Hra nabízí snadné ovládání, skvěle vypadající design a zábavný soundtrack.

Aron Icon Pack

Díky balíčku Aron Icon Pack můžete vzhled uživatelského rozhraní svého Android zařízení oživit barevnými kulatými ikonkami. Balíček je kompatibilní s většinou současných mobilních zařízení s operačním systémem Android.

Bulb Boy

Blub Boy se jednou v noci probudí z děsivé noční můry, aby vzápětí zjistil, že jeho Blubhouse ovládlo příšerné zlo. Jeho rodina zmizela beze stopy a ve stínech se schovávají strašlivá monstra. Seberte veškerou odvahu a zachraňte sebe i svou rodinu.

Dnes nejčtenější

.