Zavřít reklamu

Pokud již delší dobu vyhlížíte nějakou povedenou akční a neméně frenetickou plošinovku, máme pro vás dobrou zprávu. Vývojáři z Playdigiouse se totiž po dlouhém volání fanoušků po Android verzi Dead Cells smilovali a tuto oblíbenou hříčku opravdu vydají. Jablečný systém se sice dočkal již před nějakou dobou, ale i tak tvůrci nezaháleli a připravili si pro hráče vynikající port, který by měl nabídnout obdobný zážitek jako počítačová a iOS verze. Máte-li tedy na podobný titul zálusk, rozhodně byste měli číst dále.

Akční adventurní plošinovka Dead Cells si svou hvězdnou premiéru odbyla již v roce 2017 a od té doby se díky vlně popularity dostala téměř na každou myslitelnou platformu. Na seznamu nechybělo ani iOS, avšak jedna platforma přece jen zbývala. Hráči Androidu mohli leda tak blednout závistí, tedy až do dnešního dne, kdy vývojáři z Playdigious oficiálně oznámili vydání. Hra tak na Android zamíří již za necelý měsíc, tedy 3. června. Pochopitelně fanoušci nebudou ochuzeni o plnohodnotný zážitek a opět se vydají do útrob zvláštního hradu, kde budou muset likvidovat nepřátele po desítkách. Dead Cells totiž hraje zejména na reflexy, rychlou akci a frenetické uhýbání před údery protivníků. Nechybí samozřejmě náležitě akční soundtrack, povedená příběhová kampaň a nespočet možností jak si s dotěrnými nepřáteli poradit.

Předělání se však dočkalo uživatelské rozhraní, které je výrazně přizpůsobeno mobilním zařízením a nabízí intuitivní ovládání, s nímž se rychle sžijete. Vývojáři se navíc pochlubili příjemnou novinkou, která jistě potěší všechny brzké zájemce. V prvním týdnu po vydání totiž bude platit 10% sleva, díky níž hru pořídíte již za 8.99 dolarů. Pokud máte tedy zálusk na nějaký netradiční titul, který vám vydrží dlouhé hodiny a nabídne adekvátní výzvu, doporučujeme zamířit na Google Play a předběžně se registrovat.

Dnes nejčtenější

.