Zavřít reklamu

Pokud momentálně nemáte do čeho během karantény píchnout a většinou svých oblíbených titulů jste dohráli, máme pro vás dobrou zprávu. Vývojáři z Impossibru totiž i přes momentální nepříznivou situaci nelení a naopak času využili, aby doladili svou chystanou puzzle plošinovku TwistoMaze, která dnes oficiální zamířila na Android a iOS. Ač se na první pohled může tato logická hříčka zdát poměrně obyčejně, zdání klame. Pod povrchem totiž nabízí originální úrovně a především pořádné zavaření mozkových závitů.

Ve hře TwistoMaze budete mít jednoduchý úkol, který byste měli zdánlivě snadno splnit. Musíte dovést hlavního hrdinu od jednoho konce úrovně na druhý, nicméně má to jeden háček – nacházíte se v 3D prostoru z izometrického pohledu, tudíž musíte natáčet herní plochu tak, abyste mohli postavu poslat kupředu a zároveň nehrozilo, že se zřítí do hlubin. Je tak nutné hlídat si nejen perspektivu a natočení pole, ale také samotný východ, který vám umožní plynulý přechod do další úrovně. Každý level je pochopitelně obtížnější než ten předchozí, a zatímco v prvních krocích stačilo projít několik políček, v pozdějších částech hry na vás čeká pořádně frustrující zážitek. A aby toho nebylo málo, na každé políčko musíte dát šipky, podle nichž se bude hlavní hrdina řídit. Inu, garantujeme vám, že to nebudete mít jednoduché.

Vývojáři však pochopitelně přistupovali k obtížnosti s rezervou. Úrovní je totiž 50 a hra vám bude nové herní mechaniky představovat postupně, tudíž se nemusíte bát, že si na intuitivní ovládání nezvyknete. Ač se v podstatě jedná o jednoduchou hříčku, je pekelně zábavná a především vás donutí logicky uvažovat nad dalšími kroky. Pokud tedy nedáte dopustit na příjemné puzzle jednohubky a zároveň se nebojíte výzvy v podobě nekompromisní obtížnosti a netradičních herních mechanik, důrazně vám doporučujeme zamířit na Google Play a dát této hříčce šanci. Hra je pochopitelně zdarma a mikrotransakce jsou naštěstí takřka neexistující, tudíž záleží výhradně na vašich dovednostech.

Dnes nejčtenější

.