Zavřít reklamu

Společnost nubia posunuje hranice u herních telefonů s řadou Red Magic. Nyní se však přesunula s modelem nubia 5G Play do střední třídy a opět nechybí skvělé parametry včetně 144Hz displeje nebo velké baterii o kapacitě 5 100 mAh. Co dalšího najdeme v tomto herním telefonu střední třídy?

Displej telefonu má velikost 6,65 palců, jedná se o AMOLED panel s FullHD+ rozlišením a 144Hz obnovovací frekvencí. Aby toho nebylo málo, tak čtečka otisků prstů je přímo v displeji. Zajímavé je to, že se společnost rozhodla pro použití klasických rámečků namísto průstřelu či výřezu. Pokud se přesuneme na zadní stranu, tak si můžeme všimnout 48 MPx hlavního fotoaparátu, který doplňuje 8 MPx ultra širokoúhlý fotoaparát. Telefon má i 2 MPx senzor hloubky ostrosti a 2 MPx makro kameru. Selfie kamera má 12 MPx. Že se jedná o herní telefon dokazují i dvě dodatečná tlačítka v rámu telefonu, která například můžou složit pro plyn/brzdu v závodních hrách nebo míření/střelbu v FPS.

Výkon telefonu obstarává Snapdragon 765G, který doplňuje 6/8GB RAM paměť a 128/256GB úložiště. Nechybí podpora 5G sítí anebo Android 10 s nadstavbou nubiaUI 8.0. Baterie telefonu má kapacitu 5 100 mAh a potěší i rychlé 30W nabíjení. Telefon bude k dispozici v černé, modré a bílé barvě za částku 2 400 CNY, v přepočtu s DPH cca 8 600 Kč. Prodej v Číně začíná za tři dny, později se snad telefon objeví i ve zbytku světa.

Dnes nejčtenější

.