Zavřít reklamu

Společnost Samsung začala vydávat novou aktualizaci pro řadu Galaxy S20, která opravuje problém se zeleným odstínem u displeje. Zelený odstín začali uživatelé hlásit po poslední aktualizaci. Nová aktualizace vychází nejdříve v Německu, ale můžeme očekávat, že během několika dnů se objeví i ve zbytku světa včetně České republiky.

Redakce serveru SamMobile již novou aktualizaci obdržela a můžou tak potvrdit, že byla opravena chyba, která vznikla v poslední aktualizaci. Zelený odstín byl vidět hlavně při nízkých úrovních jasu, když zařízení přepínalo displej ze 120HZ na 60Hz, při vyšší teplotě zařízení, nízké baterii anebo v případech, kdy aplikace nepodporovala 120 Hz obnovovací frekvenci. Problémy byly hlášeny hlavně na telefonech Samsung Galaxy S20 Ultra, aktualizace však problém opravuje i na klasickém Galaxy S20 a Galaxy S20+.

Bohužel je seznam změn Samsungu hodně obecný, takže se z něj nedá poznat, jestli aktualizace přináší i něco jiného. V minulé aktualizaci bylo například mírně sníženo nejrychlejší nabíjení přes 45W nabíječku. V současné době ale není jasné, jestli v nové aktualizaci vrátil Samsung rychlost nabíjení na původní hodnoty. Velikost aktualizace je 154 MB a spadá stále do dubnových bezpečnostních záplat.

Dnes nejčtenější

.