Zavřít reklamu

Pokud jste fanoušky mobilního hraní a alespoň jednou jste zabrousili do FPS žánru, jistě jste narazili na povedenou hříčku This is the Police z dílny studia Handy Games. Od vydání však uběhlo již hezkých pár let a příznivci se pomalu začínali ptát, zda nám v brzké době tvůrci naservírují pokračování. Tak se naštěstí po dlouhém čekání stalo a studio oznámilo spin-off jménem Rebel Cops, jenž sliboval nejen lepší audiovizuální stránku, ale i propracovaný příběh a úzkou provázanost s předchozím dílem.

Taktická a akční střílečka This is the Police na svou dobu přinesla menší evoluci a jednalo se o poměrně dlouhou a neméně kvalitní hru, která v mnohých ohledech mohla konkurovat počítačovým a konzolovým titulům. Bohužel však od té doby bylo ticho po pěšině a vývojáři z HandyGames přispěchali s pokračováním teprve před několika týdny, kdy oznámili další přírůstek do série jménem Rebel Cops. Ten se inspiruje nejen původním příběhem a nabízí dlouho očekávané rozšíření, ale přichází i s propracovanou grafickou stránkou, která staví na jedinečném vizuálu. O tom se konec konců mohli hráči přesvědčit již v září loňského roku, kdy hra dorazila na Steam a okamžitě si vybudovala v komunitě renomé.

Mobilní verzi pochopitelně nechybí intuitivní ovládání, tahový soubojový systém, na nějž jsme zvyklí z předchozího dílu, a až 15 hodinová kampaň, což je na mobilní titul nanejvýš příjemná novinka. Pokud si tak brousíte zuby na nějaký originální počin, který alespoň částečně vyčnívá ze záplavy nových stříleček a nabízí i decentní vyprávění, Rebel Cops by mohlo být přesně pro vás. Jedinou vadou na kráse může být cena, která se vyšplhala na 8 dolarů. To je však vzhledem k herní době poměrně odůvodněná částka a vězte, že když budete hrát náležitě takticky a opatrně, vydrží vám hra ještě o pár hodin déle. Pokud vás tedy Rebel Cops zaujalo, neváhejte zamířit na Google Play a do hry investovat.

Dnes nejčtenější

.