Zavřít reklamu

Není žádným tajemstvím, že společnost Lenovo chystá vydání nového herního smartphonu. Novinka ponese název Lenovo Legion a nárokům hráčů má vyjít vstříc svým 90W nabíjením a revoluční technologií chlazení. O podobě připravovaného herního smartphonu jsme si až donedávna mohli udělat jen přibližnou představu, nyní se ale konečně objevily online jeho první fotografie.

Snímky pochází z webu XDA-Developers, podle kterého se telefon objevil v jednom marketingovém videu. Na zadní straně přístroje si ve střední části můžeme všimnout dvojice fotoaparátů, zatímco přední kamera se ukrývá v důmyslném vyklápěcím mechanismu na boku telefonu. Design telefonu je navržen tak, aby uživatelé mohli přístroj používat zejména v horizontální poloze. Právě upřednostnění horizontální polohy telefonu je důvodem netradičního umístění fotoaparátů. Na zmíněném vyklápěcím mechanismu je viditelné logo Legion, ve středu telefonu přesně nad hvězdou Legion se nachází duální LED blesk.

Smartphone Lenovo Legion by měl být dále po straně opatřen dvojicí USB-C portů pro případné nabíjení dalšího zařízení, o stereo zvuk se mají postarat dva reproduktory, které by měly být umístěné buďto na horní a dolní straně telefonu, nebo po jeho stranách. Smartphone Lenovo Legion by měl být podle některých zdrojů vybaven čipsetem Qualcomm Snapdragon 865, interním UFS 3.0 úložištěm a LPDDR5 RAM, obnovovací frekvence displeje by měla činit 144 Hz. Na telefonu s největší pravděpodobností poběží operační systém Android 10 s nadstavbou ZUI 12, vzhledem k významným úpravám ale nejspíš ponese název Legion OS. Zadní duální fotoaparát by měl sestávat z hlavního 64MP a ultraširokoúhlého 16MP modulu, přední fotoaparát by měl mít rozlišení 20MP.

Dnes nejčtenější

.