Zavřít reklamu

Google bez větších fanfár oznámil, kdy se dočkáme betaverze Androidu 11. Představení hlavních novinek a vydání bety proběhne za měsíc. Přesněji 3. června, kdy se uskuteční i speciální YouTube show, která alespoň z části nahradí konferenci Google I/O. Ta byla kvůli pandemii covidu-19 úplně zrušena.

Cílem YouTube Show je představit novinky, aktualizace a oznámení, které Android tým obvyklé sdílí osobně v kampusu Mount View při Google I/O. Očekává se, že podobné online akce uvidíme v následujících měsících i od jiných společností. Google se rozhodl pomocí Twitteru zapojit uživatele, kdy vybraní zástupci společnosti budou odpovídat na otázky s hashtagem #AskAndroid.

V tuto chvíli se nedá k betě Androidu 11 nic moc dalšího dodat. V současné době existuje vývojářská verze Androidu 11, která již nabízí malý náhled na některé chystané funkce. Každopádně odhalení hlavních novinek se dočkáme právě až 3. června 2020. Očekávat se dá také to, že betaverze bude oznámena na některé telefony třetích stran a nebude dostupná pouze na Google Pixel.

Dnes nejčtenější

.