Zavřít reklamu

E-mailových klientů je v Google Play Store opravdu požehnaně, ty kvalitní byste ale mohli spočítat na prstech jedné ruky. Bohužel se také čas od času stane, že některá z kvalitních aplikací musí skončit, protože není schopná konkurovat gigantům typu Gmail. V únoru tohoto roku byl ukončen provoz oblíbené aplikace Newton Mail. Pokud patříte mezi ty, kteří si Newton Mail oblíbili, máme pro vás dobrou zprávu – aplikace změnila majitele a vrací se do Play Store.

Aplikaci Newton Mail spolu s Cloud Magic se rozhodla vzít pod svá křídla vývojářská agentura, kterou vedou Maitrik Kataria a Justin Mitchell. Oba za sebou mají dlouhé roky zkušeností s navrhováním a programováním softwaru pro startupy a další společnosti, ale především jsou oddanými uživateli aplikace Newton Mail. Právě proto, že si tuto aplikaci oblíbili, se chtějí nyní ujistit, že v budoucnu již nedojde k jejímu ukončení. Znamená to mimo jiné, že projekt bude muset být open-source. Zároveň bude zapotřebí postarat se o dostatečný finanční tok. Newton Mail vyjde uživatele na padesát dolarů měsíčně, což je ve srovnání s některými jinými profesionálními e-mailovými klienty poměrně příjemná cena. Noví majitelé platformy tvrdí, že nemají v plánu tuto cenu zvyšovat.

V plánu je naopak zlepšení kvality zákaznické podpory, která až dosud byla častým terčem stížností mnoha uživatelů. Možnosti podpory se stanou vestavěnou součástí aplikace, a uživatelé také získají možnost hlasování o nových funkcích. Novinek by se lidé měli dočkat v horizontu tří až šesti měsíců, jednou z nich bude podpora tmavého režimu. S návratem aplikace Newton Mail se také pojí pár výhod pro stávající i nové uživatele – stávající předplatitelé získají bezplatné tři měsíce využívání Newton Mailu, a ti, kteří v minulosti své předplatné zrušili, mohou při návratu uplatnit 20% slevu. Tři měsíce bezplatného využívání aplikace získají také ti, kteří ji doporučí svým přátelům, těm bude zase nabídnuta 20% sleva.

Dnes nejčtenější

.