Zavřít reklamu

Minulý týden jsme informovali o tom, že Huawei chystá vydání telefonu P30 Pro New Edition. Hlavním tahákem tohoto smartphonu je to, že má služby Google Play, ostatně původní P30 Pro byl posledním vlajkovým modelem společnosti, který nebyl zasažen sankcemi USA.

Telefon byl odhalen na německých stránkách společnosti Huawei, ze kterých už se dá i předobjednat za cenu 749 eur, což je cca 20 700 Kč. V předobjednávce se nachází ještě sluchátka Huawei FreeBuds 3, mini reproduktor a velká sleva na chytré hodinky Huawei Watch GT 2, které případně uživatele vyjdou na 99 eur, v přepočtu cca 2 700 Kč. Do prodeje se má telefon dostat 1. června. A co je u tohoto telefonu nového?

Dostalo se pouze na novou barevnou variantu s názvem Silver Frost, která vychází z Huawei P40 Pro. Zvýšení paměti RAM jsme nakonec vidět nemohli, i tak má ale v základu telefon 8GB RAM a 256GB úložiště, což dostačuje na poměrně dlouhou dobu. Parametrově se pak jedná o identický telefon jako je Huawei P30 Pro. Určen je hlavně těm, kteří chtějí Huawei telefon a nechtějí se omezovat chybějícími službami Google Play. Dostupnost tohoto telefonu na českém trhu zatím není jasná, nicméně například Huawei P30 Lite New Edition se u nás prodává, což dává šanci, že se časem objeví i Pro edice.

Dnes nejčtenější

.