Zavřít reklamu

Téměř po měsíci vám přinášíme zpět každodenní seriál, ve kterém se blíže podíváme na pět zajímavých her nebo aplikací, které jsou k dispozici po omezenou dobu zdarma nebo ve slevě. V době vydání článku jsou slevy aktivní, bohužel se však někdy může stát, že sleva již nebude pár hodin po vydání článku aktuální. Tomuto problému se však snažíme předejít a vybírat hlavně nové slevy na aplikace a hry, které by měly být aktivní i několik dní.

Pulsar Music Player Pro

Jedná se o jeden z nejoblíbenějších a nejlepších hudebních přehrávačů na Androidu. Verze zdarma má více než 5 milionů stažení a průměrné hodnocení 4,6. Existuje i placená Pro verze, která je momentálně ve slevě a dá se pořídit za 58,99 Kč. Jedná se hlavně o podporu vývojářů, protože se placená verze moc neliší od té zdarma. V podstatě jsou k dispozici dvě funkce navíc. V první řadě s Pro verzí obdržíte přístup k 5pásmovému ekvalizéru, takže si budete moct přehrávanou hudbu nastavit zcela podle sebe. Druhou věcí, kterou obdržíte, jsou nové barevné skiny pro uživatelské rozhraní.

Railways

U této hry se rozhodně nedá zapřít inspirace u Mini Metro, i když u Railways si můžete všimnout bohatšího grafického zpracování. V této hře máte vlaky, cestující a železnice. Vaším cílem je strategicky vytvářet výhybky a tratě tak, abyste vlaky co nejefektivněji dostali k cestujícím a vyhnuli se nehodám. Úroveň je dokončena v případě, že převezete všechny cestující na mapě. K dispozici je i možnost tvořit vlastní trať.

Manual FX Camera

Řada výrobců již nedodává v aplikaci fotoaparátu manuální režim, ve kterém si můžou uživatelé vyhrát s fotkami zcela podle sebe. Není tak divu, že jsou aplikace pro fotografování manuálním režimem tak oblíbené. Manual FX Camera je jednou z nich, kterou můžete po omezenou dobu stahovat zdarma. Kromě manuálního režimu nabízí i třeba noční režim, portrét, 3D fotografie a dá se používat i k natáčení videí.

Pixelo

Pokud si chcete procvičit mozkové závity, tak by se vám mohla hodit logická hra Pixelo, která toho má hodně společného s hrami jako Picross anebo Pic-a-Pix. Cílem hry je vyplňovat pixely podle jednotlivých vodítek. K dispozici je více než 500 úrovní, takže dohrání hry vám nějaký čas určitě zabere. V současné době je k dispozici po omezenou dobu zdarma.

Baldur’s Gate II: Enhanced Edition

Na závěr zde máme opravdovou legendu mezi hrami. Baldur’s Gate II je považováno za jedno z nejlepších RPG historie a na Androidu je k dispozici rovnou ve vylepšené verzi. V první řadě se můžete těšit na více než 60hodinovou kampaň hlavní hry a také dodatky v podobě Throne of Bhaal, Fist of the Fallen a The Black Pits II. Nechybí ani podpora módu anebo multiplayer. Pro hraní se spíše doporučuje tablet anebo telefon s větším displejem.

Dnes nejčtenější

.