Zavřít reklamu

Dnes se opět blíže podíváme na pět zajímavých her nebo aplikací, které jsou k dispozici po omezenou dobu zdarma nebo ve slevě. V době vydání článku jsou slevy aktivní, bohužel se však někdy může stát, že sleva již nebude pár hodin po vydání článku aktuální. Tomuto problému se však snažíme předejít a vybírat hlavně nové slevy na aplikace a hry, které by měly být aktivní i několik dní.

Maki Plus

Pokud vám z nějakého důvodu nevyhovuje Facebook nebo Messenger aplikace, tak by se vám mohl líbit Maki Plus. Tato aplikace je alternativní klient, který spojuje Facebook i Messenger dohromady. Vývojáři se zaměřují na kvalitu, stabilitu a rychlost, namísto toho, aby přinášeli nové funkce jako jiné alternativní Facebook aplikace.

The Lost Ship

Fanoušky logických her a adventur určitě potěší The Lost Ship. Jedná se o klasickou point-and-click adventuru, ve které hledáte starou pirátskou loď, která se ztratila před mnoha staletími. Než se dostanete k lodi a pokladu, tak vás čekají hodiny a hodiny logických úkolů a puzzlů.

911 Operator

Jak už název napovídá, v této hře se zhostíte role operátora tísňové linky a cílem bude rychle a správně vyřešit různé problémy. Musíte například správně poznat, jestli se nejedná o prank call. Zajímavou funkcí je to, že se do hry dají stáhnout data z jakéhokoliv města, takže ve finále můžete řešit bombový útok přímo ve vaši ulici. Bohužel hra nepodporuje češtinu.

Unbroken Soul

Tato hra patří mezi plošinovky s retro grafikou a retro hratelností. Zkrátka potěší hlavně ty, kteří před mnoha lety hráli podobné hry na počítačích a konzolích. K dispozici je celkem 9 různých světů, v každém je jeden specifický boss a plno nepřátel. Potěší například možnost hrát s gamepadem, pokud by vám nevyhovovalo hraní přes dotykový displej.

Sady ikon od Göktuğ ULAŞ

Göktuğ ULAŞ je známý grafický designér, který má na starost velké množství alternativních ikon pro systém Android. Mnoho z nich patří k těm nejoblíbenějším, a i když většinou se za ně platí 41,99 Kč, tak občas se objeví ve slevě. Tentokrát je však sleva speciální v tom, že nabízí všechny sady ikon po omezenou dobu zdarma. Vybrat si můžete jen ty, co se vám líbí, nebo klidně všechny.

Dnes nejčtenější

.