Zavřít reklamu

Dnes se opět blíže podíváme na pět zajímavých her nebo aplikací, které jsou k dispozici po omezenou dobu zdarma nebo ve slevě. V době vydání článku jsou slevy aktivní, bohužel se však někdy může stát, že sleva již nebude pár hodin po vydání článku aktuální. Tomuto problému se však snažíme předejít a vybírat hlavně nové slevy na aplikace a hry, které by měly být aktivní i několik dní.

Snipback

Vývojáři k této aplikaci říkají, že pokud hledáte obyčejnou aplikaci pro nahrávání zvuku, tak byste měli hledat dále, protože u Snipback ji nenajdete. Nechybí tu totiž například podpora vysoké kvality nebo odstranění šumu pozadí. Zajímavou funkcí je skrytý záznamník, kdy aplikace v pozadí poslouchá vše a jakmile jste něco chtěli zachytit, tak stačí klepnout na tlačítko získat zvuk a aplikace uloží poslední minuty.

SiNKR

V této minimalistické logické hře máte k dispozici háky, puky a různé předměty, které potřebujete k dokončení každé úrovně. Cílem je spojit všechny puky. Všimnout si můžete toho, že hra nemá žádné skóre, žádné časovače a minimální množství textu. Důvodem je to, že vývojáři nechtěli, aby se hráči čímkoliv rozptylovali. Zajímavé je také to, že vývojáři nepoužili žádné generování úrovní, ale každá je vytvořena ručně.

Coloring Book+

Jak už název napovídá, jedná se o omalovánky. Tato hra je velice oblíbená, verze zdarma má více než 15 milionů stažení. Rozdíl je v tom, že v placené verzi nejsou reklamy. Celkově je k dispozici více než 450 obrázků, které se můžete vybarvovat. Kromě dětí existuje i speciální režim Stained Glass určený teenagerům a dospělým. Samotné výtvory můžete poté exportovat a například si je vytisknout nebo poslat.

LASERBREAK 2

Opět zde máme logickou hru, tentokrát jsou v hlavní roli lasery a fyzika. K dispozici budete mít řadu objektů, které různě reagují na laserový paprsek a cílem je sesbírat v úrovni mince a zničit předem daný cíl. K dispozici je 119 úrovní, kdy se postupně zvyšuje obtížnost. Pokud se náhodou v nějaké úrovni zaseknete, tak ji můžete bez obav přeskočit a vrátit se k ní třeba později.

The Quest

Na závěr zde máme ručně kreslenou RPG hru s otevřeným světem, která připomíná starší RPG hry z devadesátých let minulého století. V The Quest naleznete dlouhý příběh a plno vedlejších úkolů, bohaté možnosti úprav hlavního hrdiny a například i minihru v podobě karetní hry. K dispozici jsou i takové věci jako možnost vloupání se do domů NPC, dungeony a navíc ve světe se mění počasí i denní doba.

 

Dnes nejčtenější

.