Zavřít reklamu

Dnes se opět blíže podíváme na čtyři zajímavé hry nebo aplikace, které jsou k dispozici po omezenou dobu zdarma nebo ve slevě. V době vydání článku jsou slevy aktivní, bohužel se však někdy může stát, že sleva již nebude pár hodin po vydání článku aktuální. Tomuto problému se však snažíme předejít a vybírat hlavně nové slevy na aplikace a hry, které by měly být aktivní i několik dní.

PDF Editor & Creator

S touto aplikaci si můžete jednoduše na telefon nebo tabletu vytvářet či editovat PDF soubory. K dispozici je celá řada funkcí jako možnost sloučení více PDF do jednoho, nebo naopak rozdělení. Nabízí také změnu obrázku nebo barvy pozadí, redukuje velikost, nabízí i šifrování nebo extrahování fotek z PDF.

Day by Day Organizer

Tahle aplikace slouží k plánování dne. Netradiční je v tom, že využívá Google Kalendář a Google Úkoly, které propojuje do jedné aplikace. Spojují se tak výhody obou služeb od Googlu. V základu je aplikace k dispozici zdarma, v placené verzi se otevírá například podpora widgetu, pozvánky, podpora pro aplikaci Tasker nebo třeba opakující se úkoly. Samozřejmostí je to, že se nebudou zobrazovat reklamy.

Age of Civilizations II

Pokud vás na PC baví strategie od Paradox Interactive, tak je mobilní hra Age of Civilizations II tou ideální pro vás. Cílem je sjednotit svět nebo naopak zničit každý stát. Využívat k tomu můžete vojenskou sílu nebo třeba diplomacii. Potěší i to, že hra počítá s historií. Začínáte ve starověku a postupně se dostáváte až do současnosti a k dispozici je daleká budoucnost.

Kensho

Na závěr zde máme další hru, Kensho je dokonce zařazeno do výběru redakce Google. Jedná se o netradiční hru typu spoj 3, která překvapí zajímavým grafickým zpracováním a zajímavým hudebním podkresem. Hře nechybí ani základní příběh, který vás provede různými lokacemi jako je džungle nebo třeba oceán.

Dnes nejčtenější

.